LIVE: Kvalifikácia na Veľkú cenu Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

BOR to zabalil nebo co..

Chvalabohu sa neopakuje rok 2014. Tam mal Mercedes naskok iba pol sekundu, tu je to skoro sekunda na konkurenciu.

1 lajk

No, to jsme opravdu, ale opravdu nečekali.

Mercedes 1 s na kolo na ostatných. Toto bude teda fakt napínavá sezóna. :confused:

2 lajkov

Mercedes opravdu vypadá úplně jinde než ostatní, co říct. Ale Isack Hadjar moc pěkně! Landovi měli vyměnit to křídlo, ale o moc lepší by to asi nebylo. Arvid to teď moc nezvládl, ale i tak pěkně. Charles asi maximum možného.

S podvodníkmi do basy!

S podvodníkmi do basy!

S podvodníkmi do basy!

1 lajk

Tie straty na Mercedes sú ako sa predpokladalo.

Snáď ich aspoň Max potrápi :grinning_face:

Nechci být hnusnej, ale z toho Kimiho bolí oči.

Ten kluk si dominantní auto vůbec nezaslouží.

Jak je Russell uplně spocenej, fuška :+1:

Od Ferrari jsem očekával trochu více. Docela rozčarování.

Nedojel do boxů, tak nesměl nastoupit.

V F1 se na zásluhy nehraje :grinning_face_with_smiling_eyes:

No čo už Mercedes tento rok má titul

Na druhej strane… Lepsie ako Ferrari s Leclercom/Hamiltonom :sweat_smile: Aspon teda pre mna. Russella mam rad a zasluzi si konecne top monopost.

No je mi zle.

Čekal jsem Mercedes nejlepší, ale takovehle obklad? Hnus, hnus, jdu blejt.

Hadjar dělá po téhle kvalifikaci dojem nejlepší dvojky v RB. Mohl by víceméně držet krok.

2 lajkov

Ferrari malo problémy so softvérom od Q2 a nešlo to už v čase vyriešiť. Napríklad posledné kolo v Q2 dal Leclerc bez deploymentu. V Q3 im zase nefungoval.deployment baterky

Klid, trochu to po Austrálii v Mercedesu přiškrtí, bude to drama, řízené, ale drama :slightly_smiling_face:

Gratulacia podvodnikom s mercedesu, hamilton klasika. Zase dostal nakladacku od Leclerca.

1 lajk

Hlavně aby to unesl v hlavě, ale začátek je to moc pěkný. Lindblad se taky ukazuje hezky, snad by zase jednou juniorský program RB mohl přinést opravdu nadějné mladíky.

1 lajk