LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

V podani Maxa a RB sme nevideli najlepsi mozny cas po dvoch chybach (ta prva bola kvoli poskodeniu podlahy klucova) a podobne posledny pokus Landa…
Myslim si ze Q tempo je velmi vyrovnane, no RB Maxa a McLareny zatial stale vnimam v pretekovom tempe pred Mercedesom, ale zajtra uvidime, o to zaujimavejsie to vdaka vysledku Q moze byt, aj strategicky…

Hlavne dufam, ze sa super trojsuboj timov (Ferrari no chance) neskonci uz kratko po starte pre nejaku koliziu ci vypadnutie a uzijeme si napinave tesne suboje :slight_smile:

3 Likes

Alonso - working in the fast lane. A Stroll jel asi na červenou.

No ano, bude sa pisat a dlho, lebo aj je preco - najlepsi jazdec historie F1 :+1:

Podľa mňa Lewis buď nevedel o vzostupe Mercedesu (/neveril v neho) alebo vedel o príchode Neweyho a dúfal v zázrak. Tam je v tom určite snaha o titul, inak by to nerobil.

S tými galacticos máš vlastne pravdu :smile:

Najlepšieho jazdca histórie neporáža prvý kolega s čo i len minimálnymi ambíciami

on v tomto bode si musi robit prdel snad ne, tak tvoj pilot ti vyjazdi na domacej pode pole, ale ty riesis pilota co o teba zjavne ani nestoji :smiley: :smiley:

1 Like

Ďakujem za odpoveď ohľadne Neweyho, dúfam, že budeš mať pravdu.

Ohľadne Maxa som to trochu zle sformuloval.

Ja som to myslel tak, že ak by aj prišiel, tak až za pár rokov; čiže teraz ešte Mercedes musí zohnať niekoho iného a ak nie Antonelliho, tak asi Sainza.

Na druhú stranu, ak by predsa uprednostnili Antonelliho a on alebo Russell by získavali tituly, je ešte treba Maxa?

1 Like

Najlepší jazdec histórie je Michael, a to ak by aj LH náhodou ten 8. získal

1 Like

Jako, nevím co na to říci :smile:

Nerobí si prdel, skôr je očividné, že im ten pokus o rozvrátenie RBR na prvú nevyšiel podľa predstáv

Na to nic říct nejde, jen doufat, že nebudou zbytečný tresty a AM příště nebude dělat takový nesmysly

takto sa len strapnuje …

1 Like

A co konkrétně dělali u toho Alonsa?

Este by som krotil vasne, Ferrari tiez vyzeralo ze bude bojovat pravidelne o vitaztva a to vyhrali 2 preteky bez stastia vdaka rychlosti ale bodaj by…hned to ma iny naboj

Toto je len satira, že?

Rozvrat ve Red Bullu? nemožný, tam je dokonalá harmonie, všichni se milují a Adrian odchází, jen tak ze srandy :slight_smile:

1 Like

Zajtra bude mat vyhodu na starte jednoznacne Verstapen, britske trio predpokladam pojde dost opatrne a na istotu prve zakruty

Poslední výjezd ve fast lane - Alo měl křídlo do fast lane, ve chvíli, kdy tam byl vláček Piastri, Sainz. Jakože tohle je blbost, ale monopost se nesmí dostat jakoliv do fast lane, když jsou tam soupeři, co čekají už

Toho se zbavili plánovaně, strategická volba :smile:

1 Like

No já jsem zvědav, co na to řekne Alonso. Po tom failu nezněl vůbec spokojeně. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: