LIVE: Kvalifikácia na VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Příšerný. Přípravný kolo - “předjížděj, používej energii”. Nevím ani co k tomu říct/napsat. :upside_down_face:

Podle mě to je prospěšné pro LH i Mercedes, ta spolupráce už se trochu vyčerpala a obojí potřebovali změnu. Už se teď těším, jak jim to ve Ferrari bude fungovat - a na to, kdo skončí v Mercedesu, samozřejmě taky.

Tak Hamilton určitě bude chtít vyhrávat, a pokud možná, získat i titul. Ale osobně jsem skeptický k tomu, zda se mu to podaří, kromě jiného i proto, že jsem skeptický k samotnému Ferrari.

Možná moc paliva.

Už sa nebojím povedať, že Mercedes je na ceste späť :muscle:t2:

A to poradie ?

Konečne sa to uložilo správne :muscle:t2::fire:

Zajtra bude zábava

Prostredie RB sa budovalo roky, nakoľko to bol prakticky nový tím, to beriem ako inú situáciu. Newey ale vybudoval McLaren aj Williams v dominantné auto prakticky v priebehu roka. Som však zvedavý, či sa to isté dá aj s Ferrari. A práve preto ma aj celkom fascinuje, či na to má súčasné trápnie nejaky vplyv.

Verstappena získa Merc ale prípadne až po určitej dobe, nemyslím si, že prestúpi do roka alebo do dvoch. Alonso je pasé a ak nechcú ukvapiť Antonelliho, tak zostáva asi… Sainz? Bottasa snáď nie, to už rovno môžu skúsiť Micka.

Doj eb ali to, bohužel. V závodním režimu je AM stejně 5, ale teď bude horší se dostat před Hulka

Spíš žádnej čas.

1 Like

Česky se to říká jak? Pozdě Bycha hon.it?

Kluci nevadí, jede to o dost líp, takovou chybou týmu si to nenechme zkazit. Body se udělujou až zítra a jsou důvody k optimismu :wink: :muscle:

1 Like

Aston byl rychlý. Škoda takové zbytečnosti.

Ještě oběma prý hrozí pencle. :upside_down_face:

1 Like

Neverím tomu. Wolff už teraz posiela jasné signály, že sú vpredu, keďže odmieta akékoľvek zmeny a úpravy pravidiel, ktoré by viedli k zlepšeniu pretekania od 2026, takže mohol zostať pokojne v Mercedese ak by išlo o titul. Tie veci mu boli určite prezentované. Zároveň Ferrari určite nie je záruka ani len boja o bedne nie to priamo o MS. Navyše určite to nebude tak, že teraz v 2025 príde Newey a zásadne ovplyvní monopost pre 2026, na ktorom sa už pracuje.

Edit: ešte dodám, že aj to skutočné Galacticos skončilo fiaskom

Pro Aston je důležité postup do Q3 a že z desáté příčky může posbírat pár cenných bodíků :+1::green_heart:

Řekl bych, že kdysi bylo snazší uspět s revolučním konceptem. Dnešní monoposty jsou sofistikovanější a náročnější, kromě jiného na zvládání negativních efektů. Proto jsem k “veni, vidi, vici” skeptický, i když je to Adrian. Zda Max opravdu směřuje do Mercedesu, nevím a vlastně si to ani nemyslím. RB je stále pekelně silný tým a u současných vlaštovek Mercedesu si raději počkejme. Podle pátečních analýz má mít nejlepší závodní tempo stále McLaren a za ním Red Bull.

Už se ví proč se Ocon tak čertil?

Mercedes a Mclaren super práca, F1 je konečne späť v normále, to je pocit, ako keď rameno naskočí do kĺbovej jamky.

1 Like

image

2 Likes

Co provedli kluci z Astonu?

to je real? :smiley: :smiley: :smiley: