Zjavne v tvojej hlavicke trollko
Sulejmanko spokojný, má svoje kone hore
Od toho tam jsou asi ti mechanici…
Ale před pár lety to Max dokázal roztřískat v zahřívacím kole…
Pekne si ho pochoval lmao
Opäť raz, konečne to chápu aj miestni komedianti. Už sú v takom kŕči, že prajú Strollovi diskvalifikáciu za niečo, za čo nemohol a nemal by byť z toho žiaden trest.
Lando vyzera byt riadne frustrovany (ked vystupil z monopostu).
Ale tak Mercedes musí přece čekat na chyby soupeřů ne? nebo jak to bylo?
Aby mohol ziskat titul, tak musi najprv porazit timoveho kolegu a to sa mu v poslednom case nedari.
Má Nico stále ten najrýchlejší prvý sektor?
Ale tak či tak… wow! Skvelý výkon. P6 na Haase za úplne normálnych podmienok. Šialené, keď sa nad tým zamyslíme.
Sedačka v Audi plne zaslúžená, mi nehovorte, že toto zajazdí Bottas so Zhouom.
Vlastne by bolo zaslúžené kľudne aj od 2020 miesto v RB, lenže Perez vyhral Sakhir a mal sponzorov.
Možná mě Alonso nakonec podepsat s Mercedesem.
Nevime, uvidíme, on ví líp co je pro něj správné.
Tak frustrovaný ako vyzerá Leclerc po každom víkende nikdy nebol
Jemu to strašne stúplo do hlavy…
Trápny ježko, poh.onil si si na svojom príspevku?
Možná, ale fakt jen možná to bude, že Alo druhej run, co byl na novejch softech, tak nedojel. Sainz a Piastri ho tam před cílem dobře boxovali, než najeli do rychlýho kola
Však není každý den posvícení a ostatní už se asi vážně dotáhli. Ale body se stejně rozdávají až zítra. Problém se spíš to, že tam zase bude sám.
Ja som pohonil jednoznačne
BTW, krajně zajímavý rošt. Předpokládaný souboj MV - LN na roštu za Mercedesy, Max jako šunka mezi oranžovými chleby… Lando nic moc starty, zaděláno na drama. Gratulace Russellovi a také Hülkenbergovi. Když už byla řeč o Checovi, co tak přece jenom zkusit Nica, Red Bulle?
Ferrari z víkendu na víkend horší, už aj za Haasom, do toho Fred pchajúci sa do zadnice Wolffovi. Tomu hovorím perfektný pokrok
Od tý doby, co se řeklo, že Mercedes musí přesvědčit Verstappena, tak letí vzhůru.
Stale potrebuju predavat žbrndu v latino regionoch… Nevymenia Pereza