Inak teda uprimne, v posledných týždňoch som si znovu našiel cestu k Russellovi. Jazdí úplne perfektne už dlhšiu dobu, túto sezónu normálne na férovku poráža Hamiltona a ľudia ho napriek tomu neberú úplne vážne. Navyše narozdiel od Norrisa proste skvelý chalan. Ani neviem prečo mi jednu dobu začal vadiť, zrejme to jeho cpanie sa do zadku Lewisovi. Zajtra mu každopádne budem fandiť!
Od tý doby, co Alonso prišiel do Astonu, tak klesli z P2 za Albona.
Od tý doby, co Hamilton oznámil koniec v Mercedese a ten sa sústredí na Russella a podpísanie Maxa, tak začali vyhrávať.
To je divný ne?
Sezóna za nami no, škoda lebo minulý rok sa so sezónou zlepšovali, teraz je to opak no
A uz sa utesuju
S hlavou pod gaucem jsem to sledoval, Mercedes prekvapil, v zavode to vypada na Norrise, nevidim zadna modra auta kde jsou
Jestli to takhle pujde dal, tak Max opravdu skonci v Mercedesu. Samozrejme za predpokladu, ze o nej Mercedes bude stat, coz se zatim jevi ze ano. Nechme se prekvapit, ale Jos by to asi uvital.
Ale zase je to jedna sezona a zatim jsme v pulce a Max je na cele. A jak vsichni rikaji. Z vrcholu vede jen jedna cesta.
Ferrari ma klasicky auto na 6 zavodov v tom lepsom pripade, leclerc asi malo po nociach studoval inzinierstvo
Ferrari môže zasa sľubovať že ďalšiu sezónu už to bude dobré od 2007 sľubovanie už majú dobré vychytané lepšie ako výkon ich auta
Mne to taktiež napadlo, ale Nico už je viazaný s Audi. Tá správna chvilka bola pred pár rokmi, ale ako vravím, Perez zrovna uhaluzil ten Sakhir a plus doniesol sponzorov. Momentálne tam RB skutočne nemá koho dať (Ricciardo prosím ne), takže Perez zrejme zostáva.
Komédia
Aston má P8 a klauni oslavujú P10 a víc nešlo.
Presne a este by sme si zasluzili vediet co je s michaelom!!!
Haas má nový obří upgrade. Funguje skvěle. Nico skvělý výkon.
však je zrejmé, že to aj s požehnaním najvyšších tlačia k tomu aby mali ďalšiu senzáciu
To bude tým,že vyhral zlý koník. Keby vyhral tmavší kôň, tak Wolffík skáče oslavné tance.
Vždyť i jejich idol vykládá, že Stroll se stane lídrem.
Inak teda k Ferrari; máte dojem, že súčasný vývoj môže mať nejaky vplyv aj na éru LH? Ferrari stagnuje a naopak Mercedes ide hore, no prestup LH sa stále označuje ako za meisterstück, ktorý mu vynesie 8. titul.
Myslíte, že už teraz je potrebný správny vývoj alebo jednoducho príde Newey, nová sezóna, nové pravidlá a začíname odznova a Lewis ten 8. titul fakt dá?
Minulú sezónu ale nemohol lebo auto konečne začalo ísť, predstav si čo to bude za rachot na rok keď si sadne teraz za knihy
Sto lidrov tyzdenne
Ved to ma od FER, nepocul si?
Nedá, Ferrari je Ferrari. A Ham má problém zdolat George. Titul už neudělá, formule omládla.