LIVE: Kvalifikácia na VC Talianska | Magazín F1 - F1online.sk

Tvl Staněk out z 2 příčky, Salač skřípnut na 3 pozici na startu a pak vyplonkován do kačírku, a zbývá … :man_facepalming:

1 Like

Zbývá Max, když by se mu něco stalo a nedojel nebo tak, tak bych měl zkaženou celou neděli

tak si si vyvratil oba argumenty sam. v druhom Q3 run ziaden tow Cunoda Verstappenovi nedaval a dostal aj upgrade podlahy, ktory RB deklaroval v Monze. tak ja neviem :man_shrugging:

4 Likes

Mě to taky nepříjde zajímavé, chtěl jsem to přejít jedním likem ale Honza to chtěl řešit dál.
Přitom má pravdu jen fakt malou částí.

Však Max neměl v druhém pokusu tow, zvládal to vlastníma silama. McLaren je letos s přehledem nejlepší, spíš by bylo překvapení kdyby někde nebyli konkurenceschopní. Ferrari s Mercedes klasicky nahoru/dolu.

1 Like

… a teď ho ještě definitivně zezadu sejmul jiný jezdec. To je uplně v prdeli tohle :man_facepalming: :smile:

1 Like

“To be honest, we have different floors this weekend,” he said.

Tsunoda compared the situation to that earlier in the season, where he and Verstappen were running different floor specifications

Nevíš no, tím bych to ukončil

Jo aha, ty si to chtěl přejít a proto ses ozval s tím, kdy dal nebo nedal Tsunoda tow. Dejve ty už máš taky dost

ok, ale podla toho clanku mali rovnaky material v Madarsku:

2 Likes

Ok, ale Maďarsko bylo před měsícem a dvěma závody zpět. Jos tu zase prezentoval něco co není pravda, stejně jako to, že Tsunoda ani v jednom pokusu prý nedal tow, což se taky vyvrátilo. Jestli ti to dá klid na duši, tak s druhým pokusem jsem se sekl já.

1 Like

… a má teda jinou podlahu tady?

1 Like

Upřímně z té fotky, co jsi tady včera postnul se zadním křídlem, tak mi přijde, že mají i jiný zadní difusor, je to vidět.
Just saying…

2 Likes

Ono to je skor tak, ze tie rozdiely v podlahach su minimalne a ta vysledna strata by bola velka ci to je 0.77 alebo 0.66 sekundy. V RB sa to prebera do detailu, ale nosit rozne komponenty na obe auta je bezna prax. Niekedy potrebuju porovnat data na rovnakej trati. V praxi sa Cunoda nechyta ci ma rovnake komponenty alebo rozne. Ked si vsimnes tak za svoje vykony ani nedostava od nikoho z vedenia sodu. Proste Verstappen ma viacmenej specificke poziadavky a kedze je to cele postavene okolo neho tak druhy pilot ma problem sa zmestit do svojho pracovneho okna.

2 Likes

Ano, má zase jinou podlahu

2 Likes

Ok, tak nevím co tady stále tvrdí jak má stejnou techniku, když ji nemá ani viditelně :man_shrugging:

2 Likes

Jak to víš jak se chytá či nechytá, když o tom víš prd? Podle mě žijete v dobrý iluzi. Teď se vám to jen ukazuje.
Ale ty na to napíšeš, že se nechytá tak ani tak. To je hroznej nesmysl helmutko.

1 Like

A jak můžeš napsat, že se chytá se stejnou technikou, když letos neodjel jediný závod, kde by měl naprosto totožnou techniku jako Verstappen?
Ano, Max má svoje požadavky a Red Bull podle toho funguje, druhý jezdec je tam očividně jen na okrasu

1 Like

No to je pretekanie. Sú to mladí jazdci, ten český jezdec je super, ale ja si nemyslím, že má na F1. A bohužiaľ aj komentátori si prisadili. V každom prípade, pri tomto manévri mi prišli na um predbiehanie v Maďarsku Hamiltona Verstappenom. Keby Hamilton neuhol, tak je tu tiež kolízia.

V akej iluzii zijem? V Madarsku mal Cunoda aj Verstappen rovnaku specificiu. tam sa podla teba Juki chytal?

4 Likes

mas pocit, ze sa Cunoda v Madarsku chytal?

2 Likes

Už se přestaň točit v kruhu a dej chladit šampaňské.
A můžeš oprášit nějaké fráze o nejlepším pilotovi.
Dnes to vyjde. :+1: