LIVE: Kvalifikácia na VC Talianska | Magazín F1 - F1online.sk

Nepopieram. Ale tam aj Ferrari správne reagovalo a zverejnili tie veci s Kimim. A áno niektorý by nemali. Ale tuto fakt lietali veci, že Lindblada obesia atd…

Smysluplný slipstreamem je do 40m, spíš do 30m…
Což bude dělat na Monze tak 0,5s.
Tri sekundy jsou k smíchu.

“tow” emphasizes the resulting speed advantage on straights, while “slipstream” refers to the actual wake of reduced air pressure the car is riding in

Jirko, alespoň si zjisti rozdíl.

Je to hnus, nechápu, že tohle někdo dokáže vůbec vytvořit

údajne vzdialený slipstream bolo aj teraz na Monze vidieť v dátach do 5 sekúnd od monopostu

2 Likes

To je k smíchu :smile: To by nikdo neřešil hlavně to aby nejel první a bylo by jim to fuk. Jirko Jirko.

1 Like

Kdyby ses podíval aspoň na 1 přenos z celého víkendu, tak jsi nemusel psát kraviny.
O slipstreamu a časovém rozestupu se bavili asi 150x.

2 Likes

Honzi, nejako si stíchol.

Do koľko sekúnd rozdielu medzi monopostami je teda efektívny tow?

Pepa Král spomínal, že rozostup 6 sekúnd už je v podstate čistý vzduch, pre tvoju info.

Ale ty ako kráľ klaunov možno budeš mať iný názor. Tak koľko? 10 sekúnd? 20 sekúnd? Či pol minúty, a teda aj druhý pokus dostal Max od Yukiho pomoc?

1 Like

Jj, Pepa Král ví víc, než bývalí inženýři z F1, co publikují na The Race. Ale nějak si ztichl, potom co si tu zase žpletbal nesmysl o stejné technice u RBR.

Toto bol fakt vtip dneška

1 Like

Pepa Král je bývalý pilot F2, testoval F1 a celý život preteká. Koľko toho napretekal novinár Hughes? :sweat_smile:

Tsunoda už má rovnakú techniku ako Max, navyše včera mal ešte rýchlejší setup:

Ale ty si nejak ticho od rána v tejto otázke a furt sa vyhýbaš odpovedi Honzi:

Chápem, že sa ti do odpovede nechce. :joy: :joy: :joy:

Skap

1 Like

… četl jsi to nebo ne? :grinning:

1 Like

Píšu o tom, jak daleko musím být za někým, aby na mě pri 250+km/h na motorce přestalo foukat.
A to vim celkem přesně.
Navic jsem vyšší, než f1…

But Yuki Tsunoda was once again missing from the front of the field, though he offered several reasons why this time.

Tsunoda hasn’t yet outqualified Verstappen this season and was only 10th at Monza, seven tenths of a second off the four-time champion.

On Verstappen’s first Q3 run, he did enjoy a tow off Tsunoda, but, even without that luxury, the Dutchman improved on his second run.

Part of Tsunoda’s reasoning for the continued deficit centred around Red Bull’s floor - a new upgrade declared at - but not produced specifically for - Monza.

No jo, Jos zase lže. Přitom stačí tak málo na ověření tvých lží.

1 Like

Jos neumí číst, jenom lhát a vymýšlet si :smiley:

1 Like

Tak jak to teda je? V úplně prvním příspěvku na toto téma si psal, že Tsunoda dával tow v obou kolech :stuck_out_tongue:

3 Likes

A odpoveď na otázku je kde?

1 Like

Ty neodpovíš? Četl jsi to co jsem sem postnul 2x? :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Je to zbytečné téma řešit, prostě to tak je. Akorát se slovíčkaří.
“Teď mi ukaž, kolik a kde a jak”… nuda, bla bla…

Osobně jsem čekal, že by to RedBull mohl zvládnout i bez spolupráce.
Tratě, kde je pár zatáček, hodně rovinek a jede se prostě rychle, tak jim to velmi sedí.
Naopak mě překvapil McLaren, tam jsem čekal, že se budou trápit. Možná to je děsivé, že jim sedí i tyto tratě. Zklamali Ferrari s Mercedesem, kde jsem čekal mnohem víc. I když rozdíly nejsou nějak extra velké, kdyby měl někdo štěstí na potáhnutí, tak by se to hodně promíchalo.

2 Likes

Dejve, ty se ani neozvýej, když lajkuješ takový hnojomety. Máš potvrzený opak toho, co Jos psal. Byl tow v Q3 od Tsunody? Byl. Nemá Tusnoda stejnou techniku jako Verstappen? Nemá. Tyhle vaše slovíčkaření potom, co tu jedete hnojomety 24h jsou směšný.

1 Like