Kvalifikácia na Veľkú cenu Talianska bude špecifická. Tímy už majú zakázané použitie špeciálnych motorových režimov, čo pre jazdcov znamená, že s rovnakým nastavením motora, s akým chcú jazdiť v nedeľu, budú musieť skompletizovať aj svoje kvalifikačné kolá.
Inak rozmýšľam nad tým časom že 1:43. Nebolo by lepšie si k tomu sadnúť a nastaviť priemernú rýchlosť na kolo ? Aby nemohli zastavovať pred parabolicou. A hneď by tými museli prepočítavať že aké časy musia jazdiť.
Zakázali Quali režimy a už sme pri tom čo som vravela… Williams je stále najpomalší… Lebo bohužiaľ najlepšie čo v tom time je dodal Mercedes… Technicky aj personálne.
Vettel dnes čisté zúfalstvo. Aj v porovnaní s tímový kolegom dnes dosť zle. Neviem čo to je…ale podľa mňa mu to auto jednoducho nesedí a nemá ani motiváciu už.
Sagan uz svoje dosiahol, zial kazda era sa raz skonci. Ja mu dakujem za to, co dosiahol pre slovensky sport, takeho sportovca si ani omylom nezasluzime.
Tak to suvisi, ze ten zakaz quali rezimov by mal pomoct aspon RB, ked uz nikomu inemu. Aj ked obraz, ktory nam realita zatial ponuka je uplne odlisny od toho, co avizoval Marko.
To ano, ale osobně si pořád myslím, že letošní zelený dres vybojovat dokáže. Byť to bude “tough”. Včera měl v dojezdu každopádně smůlu s řetězem, který mu spadl. Bennetta se tolik neobávám, ten možná bude mít problém dokončit závod jako celek, horší, kdyby si ještě párkrát zafinišoval van Aert. Ale Saganovi je třicet a to, co dokázal, mu nikdo nevezme, i když škarohlídi se najdou.
Mercedes klasika, stále vpredu, asi nejaký “afterparty” režim. Ham a Bot si to celkom pekne rozdali.
RB pekná šaškáreň. Chceli zakázať párty režim, nakoniec sú na skvelom 5. mieste
Super kolo v podaní Sainza, to budúci rok vo Ferrari asi nehrozí.
Som veľmi zvedavý na závod, prvé dve miesta asi ostanú tak ako sú, ale ďalej by to snáď mohol byť pekný boj.