LIVE: Kvalifikácia na VC Španielska | Magazín F1 - F1online.sk

Verstappen vedle Russela…To může být zajímavé. :grinning:

3 Likes

Ferrari absolutne nepochopitelne poslalo leclerca na konci Q2 jazdit a pouzil zbytocne sadu softiek, ked bolo jasne ze nikto ho neposunie von, a potom nemal gumy

2 Likes

Horny tlačil na TD až se vytlačil. :smiley:

2 Likes

Asi taktický masterpiece.
Nemít na druhý pokus nové gumy v top týmu. :smiley:

2 Likes

F1 2025 Kvalifikace H2H

ALO 9-0 STR
VER 7-0 TSU
RUS 8-1 ANT
LEC 7-2 HAM
OCO 6-3 BEA
HAD 6-1 LAW
PIA 5-4 NOR
ALB 5-4 SAI
HUL 5-4 BOR
GAS 3-0 COL

3 Likes

Ale nakonec to nebylo tak zlý, jak to vypadalo celou dobu.
Piastri zajel skvělé intergalaktické kolo.

A Max s Russellem ztratili desetinu na Norrise.
To se dá akceptovat na takové trati. :slight_smile: :+1:

Podle mě jste od té TD čekali víc než bylo reálné.

Ale jak přesně napsal Bretnix, snad teď už od vás přestane popírání reality, kde je McLaren jasně dominantní :grin:

6 Likes

De la Rosa:

“Alonso si schoval sadu softu na zítřejší závod.”

1 Like

Norris ale zahodil druhý pokus, relevantní je spíš ten Piastri.

2 Likes

Nebo třeba Piastri zajel excelentně.
Nebo excelentně může jen Max? A u ostatních to je vozem? :stuck_out_tongue:

4 Likes

Asi si mě s někým pleteš, já od TD nečekal změnu pořadí. Tak nikdo nepopíral, že je McL nejrychlejší, ale dominatní? Nebuď směšný

2 Likes

Doslova Norris byl v záběrech a Rosberk jen komentoval, tady minul apex, tady taky drobná chyba atd. Měl myslím žlutý druhý sektor.

1 Like

Proč bychom měli čekat něco od direktivy, která měla za úkol zpomalit McLaren?
To nedává smysl.

To jeden mlsnej kocour si lízal fousky pro TD na Barcelonu.

Hihi, tak to se zase míjíme, Honzo. Já tady na diskuzích vidím něco jiného. :slightly_smiling_face:

4 Likes

No,ale tak v Q1 a Q2 pustili Alonsa na druhý pokusy, který nepotřeboval, vyhodila se vždy jedna sada měkkých. V Q3 ho pustili uprostřed, ve chvíli, kdy se zlepšovala trať a mohl dát P7. Prostě strategický tým AM je tragický a začíná to být víc vidět

2 Likes

Všetko ok až na to tretie miesto :grin: tak piate alebo šieste by bolo super :face_with_hand_over_mouth:

4 Likes

No to se nedivím, že se díváš na něco jiného, když tu pak lajukeš osobní útoky

1 Like

Proč se směješ jak malá holka, Dejve? :thinking:

2 Likes

Leclerc už stratil jeden set oproti všetkým lebo si po Fp3 nechal 1 set medium naviac. Takže jeden z mála má 2 med a 1 hard na závod

Však v pořádku, každý má právo na názor. Jen mi připadá vtipnej ten obrovskej rozdíl ve vnímání reality mezi různými tábory fans :grin:

@spineIesssheep Už se zase jdete chovat jako děti, podobně jako v diskuzi o Fláviovi? Čas jít, pápá :wave:

6 Likes