LIVE: Kvalifikácia na VC Španielska | Magazín F1 - F1online.sk

Tak by už snad nevyhledávali dvojky, které potřebují silnější zadky…

A jaké dvojky vyhledává RBR po odchodu Ricciho? Neměl jsem pocit, že by se RBR někdy snažil sehnat k Maxovi silného kolegu tak či tak

Jaka je pravdepodobnost ze mi to vydrzi az do konce.

Hlavně vedle Ricciarda nevypadal Verstappen zas tak sebevědomě.

Cele Tsunodove doterajsie posobenie v F1 by sa dalo oznacit prinajlepsom ako priemerne, v kombinacii s tym, ze auto Red Bullu ma mimoriadne uzke pracovne okno, ktore nie je lahke trafit a je postavene okolo Verstappenovej schopnosti to zvladnut, sa mensia strata od Tsunodu cakat neda.

5 Likes

Red Bull bojuje o jezdecky titul, v tymech chce nejlepe posledni misto pro co nejvice casu v tunelu coz je nerealny, ale Yuki to vzal po Japonsky zodpovedne.

To ma prilis neprekvapuje, ze pred siedmimi rokmi a styrmi titulmi Verstappen neposobil tak sebavedomo, ako dnes.

4 Likes

Velká pohoda pro Alonsa, fakt dobrý.

2 Likes

Strollovi to nějak moc nejde, od Alonsa dostal kotel a to Alonso ani nejel ten druhý pokus. 21:0

1 Like

Bortoleto velmi dobře. :slightly_smiling_face:

Však ano, takhle nějak to bude. Aspoň Júki nemá co ztratit, RB s ním stejně dál nepočítal a nic jiného se mu nenabízelo. Tak si aspoň zajezdí v áčku a může si říct, že to zkusil.

1 Like

A není přinejmenším úsměvné, že tým jako RedBull není schopný poskytnout kvalitní auto i druhému pilotovi?

Hodně vyrovnaná Q 3-10
3 desetiny nebo kolik?

Ani ne… 0,250. :smiley:

Však Tsunoda dostal necelých 6 desetin a skončil poslední, je to našlapaný. U RB te druhé sedačce chybí nějaké detaily, které udělají hodně, jak řikal Kvyat, imho.
Ale tady je to strašně moc…No Stroll dostal taky přes pul vteřiny. xdd

2 Likes

Tak Stroll jezdí proti božskému Fernandovi.

3 Likes

S tím nelze něž souhlasit.

1 Like

Líbí se mi, jak Rosberg při komentování fandí McLarenu. :joy:

Škoda, že se Alonso bojí jít do RedBullu. Radši si ho.ní triko nad Strollem.

Neviem, co konkretne by na tom malo byt usmevne.

Když mají Neweyho, tak pujde do RB. :smile:

1 Like