Tak by už snad nevyhledávali dvojky, které potřebují silnější zadky…
A jaké dvojky vyhledává RBR po odchodu Ricciho? Neměl jsem pocit, že by se RBR někdy snažil sehnat k Maxovi silného kolegu tak či tak
Jaka je pravdepodobnost ze mi to vydrzi az do konce.
Hlavně vedle Ricciarda nevypadal Verstappen zas tak sebevědomě.
Cele Tsunodove doterajsie posobenie v F1 by sa dalo oznacit prinajlepsom ako priemerne, v kombinacii s tym, ze auto Red Bullu ma mimoriadne uzke pracovne okno, ktore nie je lahke trafit a je postavene okolo Verstappenovej schopnosti to zvladnut, sa mensia strata od Tsunodu cakat neda.
Red Bull bojuje o jezdecky titul, v tymech chce nejlepe posledni misto pro co nejvice casu v tunelu coz je nerealny, ale Yuki to vzal po Japonsky zodpovedne.
To ma prilis neprekvapuje, ze pred siedmimi rokmi a styrmi titulmi Verstappen neposobil tak sebavedomo, ako dnes.
Velká pohoda pro Alonsa, fakt dobrý.
Strollovi to nějak moc nejde, od Alonsa dostal kotel a to Alonso ani nejel ten druhý pokus. 21:0
Bortoleto velmi dobře.
Však ano, takhle nějak to bude. Aspoň Júki nemá co ztratit, RB s ním stejně dál nepočítal a nic jiného se mu nenabízelo. Tak si aspoň zajezdí v áčku a může si říct, že to zkusil.
A není přinejmenším úsměvné, že tým jako RedBull není schopný poskytnout kvalitní auto i druhému pilotovi?
Hodně vyrovnaná Q 3-10
3 desetiny nebo kolik?
Ani ne… 0,250.
Však Tsunoda dostal necelých 6 desetin a skončil poslední, je to našlapaný. U RB te druhé sedačce chybí nějaké detaily, které udělají hodně, jak řikal Kvyat, imho.
Ale tady je to strašně moc…No Stroll dostal taky přes pul vteřiny. xdd
Tak Stroll jezdí proti božskému Fernandovi.
S tím nelze něž souhlasit.
Líbí se mi, jak Rosberg při komentování fandí McLarenu.
Škoda, že se Alonso bojí jít do RedBullu. Radši si ho.ní triko nad Strollem.
Neviem, co konkretne by na tom malo byt usmevne.
Když mají Neweyho, tak pujde do RB.