Záleží na tom, kterým okem.
Nemám špatnú rovnicu. V situácii, kedy je Mercedes aj McLaren definitívne pred Ferrari na rôznych tipoch tratí a vďaka tejto vychytávke, by práve pre Ferrari bolo prijateľné, pridať sa na stranu protestujúcich.
Bolo by, keby tam bola dvojica Perez - Albon/Gasly ?
Skoda, ze tam o rok neuvidime Sainza, aby to definitivne potvrdil/vyvratil aj neveriacim, ale traja kvalitni jazdci, ktori pri Maxovi totalne vyhoreli su myslim dost na to, aby sme mohli dospiet k zaveru, ze to nie je majstrovske auto samo o sebe (ako bol napriklad Mercedes alebo Ferrari za cias Schumachera, pripadne este RB minuly rok), ale je potrebny aj top pilot, ktory ho vie zvladnut.
Kdyby mu nedal v Q3 Perez zakryt byl by 5-6 za Mercedesy
Keby pes nesral, tak vybuchne.
Takze RB je 3/4. auto a Max je ten rozdielovy element ci ako?
Fňuk.
1515151515
Asi ani sami jezdci to moc nedokážou pobrat
Vyzera to, ze nas cakaju zajtra skvele preteky. Verstappen sa ocividne musi zacat spoliehat okrem vlastneho jazdenia na to, ze si superi zacnu kradnut body navzajom. Ani Ferrari ani McLaren nie je daleko a budu sa snazit vyuzit prilezitost a zobrat Verstappenovi/RBR titul, nie je to nerealne. Len aby zajtra nebol niekto premotivovany.
Keby @Jos_Verstappen nerozpráva drísry, tak asi mu jeho nízke IQ klesne ešte nižšie daj si pohov, de.bilko
Jako masakr. Leclerc se aspoň vymlouval, ale Stroll na ferovku řekne, že ho chtěl napálit a nic.
Mazec, co se děje no.
ale o kom hovoria?
Norris o Leclercovi.
jaj, vsak hovori o svojom kridle…najprv som to pochopil ale zmiatol si ma svojim komentarom o Strollovi
Rozdilovy element jak to myslis, stesti beres jako soucast taktiky? S tim se operovat neda, prijde nebo neprijde, nebo jako ze prijde jeste v kazdem zavode 14krat. Prijde mi ze ses na Q ani nedival, ze strachu.
V Q mal šťastie?
Stratiť na PP dve stotiny je šťastie? Či mal šťastie, že na tretieho mal náskok “len” tri desatiny?
Cítim z teba bolesť, ťažké sezóny čo?
Ty naděláš… Třeba to byla ta očekávaná exploze talentu !
Rikam ze dostal v Q3 od Pereze 0,3s zakryt a ani tak na Norrise nemel, jestli nejses uplne vygumovanej tak ti to snad dojde jak na tom asi bude
Nebol zákryt 1,3s ty bagaňa?