Ja skor verim v lepsi menezment pneumatik a vdaka tomu sa mozu dostat pred Medveda.
Minuly rok sa vysmievali, ked Fer vyhralo nejaku kvaldu,ze body su az v nedelu, tak uvidime, ako to bude zajtra.
McLaren už tam prostě je na každé trati, řeknu to, dominance RedBullu skončila.
Norris na pole je krasny potvrzeni trendu z Kanady, plus Suchar nestihal ani pres pomoc Pereze. Red Bull muze vyhrat jen se stestim.
Mercedes parada, Ferrari hlavne Sainz bude tlacit.
V GP Španělska 2023 se odehrálo 65 předjíždění, z toho 42 v přímém přenosu.
To je nejvíce od roku 2013, kdy se ve Španělsku odehrálo 74 předjížděk. Loňský závod měl 48 předjíždění, v roce 2021 jich bylo 51 a v roce 2020 32. Průměr předjíždění na okruhu v hybridní éře je 35. Rekord okruhu je 94 z roku 2011.
Chvilku to vypadalo na relativně přesvědčivé vítězství Maxe ale Norris řekl ne
Letošek se mi začíná líbit
Minulý rok zvykli byť overcuts omnoho silnejšie, tento rok zatiaľ takmer všade za normálnych podmienok fungovali undercuts, čiže Ferrari ide presne naopak. Zajtra to bude rovnaká situácia a zostať na trati o 3-4 kolá dlhšie im ďaleko viac ublíži než pomôže. Alpine desatinu za Ferrari svedčí znovu raz o kvalite vylepšení Ferrari. Zajtra sa ešte bude predierať dopredu Piastri, teoreticky aj Checo tak ešte aby vôbec uhrali aspoň pozície, z ktorých štartujú …
Protest kdy?
Modra sila, druhe misto se neslavi? Zvykejte si
Zábava to byla, když jsem věděl jak to skončí. Tohle je akorát stres.
Můžu otázku? Že ty jsi vsadil na Ferrari, že jo?
Velice podarena kvalifikacia👍🏼 krasne vyrovnane a tesne rozdiely… Dobry pretek nas zajtra caka
Ne, ale chtěl jsem. Byl to pro mě hlavní favorit a černý kůň víkedu po těch velkých upgradech.
Pak jsem na to naštěstí zapomněl. Takže uff.
Tato trat dost poziera gumy,hlavne lavu prednu, tak si pockajme, ci budu min 2 pitstopy.
O upgradoch basnili zase media, skutocnost je skor o odstraneni problemov a nie o enormnom zvyseni rychlosti. FER je zname slabsim vyvojom, tak realne zmyslajuci fanusik nemoze cakat zazraky.
Ten Alonso je hrozný lůzr, dokáže zničit už i tak mrtvý tým.
FIA po nich nechce jít, takže protest by byl jen nastavováním tváře.
Ak by sa to išlo riešiť tak mi z toho vychádza AM RBR ale aj Ferrari na jednej strane, čo by bola slušná palebná sila
To máš špatnou rovnici. Bylo to:
RB: “McL, Ferrari a Mercedes, mají ohebná křídla, prosíme Aston, aby podali prostest.”
Takže ve finále by to bylo Aston vs McL, Ferrari a Mercedes.
Tak ještě holky. Už jenom z kolegiality se musím dívat .