LIVE: Kvalifikácia na VC Španielska | F1online.sk

Vergne ma jeden velky problem - vek. V suvislosti s tym, ze je dlho mimo F1 je to vyrazne minus.

Aj keď s tebou zväčša súhlasím tu nemôžem. Uvedom si ze Christian Horner je defacto nie Len šéf tímu redbul ale aj šéf celeho racingoveho oddelenia spoločnosti RB (výrobcu) nápojov. Jeho ti Thajci platia. U Gasleyho nebol dôvod držať mu chrbát u Albona je. Osobne si ale myslím ze to sú skôr diplomatické reči ako realita lebo vie ze tak nemôže vystúpiť voči Albonovi. Zároveň ale vie ze Albon nema budúcnosť a bude to musieť boardu vysvetliť… Co pochybujem ze by za mňa najlepší manažér v poli nedokázal. Výsledky sú výsledky a tie Albon nemá takže Horner ma v rukách fakty. A ambície tímu pôjdu nad ambicie thajcov. Vergne je mimo rovnako ako výmena počas roka… Lebo to je nestabilita ktorá momentálne nie je potrebná lebo RB aj tak o titul nebojuje. Osobne si myslím ze do konca roka ho pre objektívne dôvody podrží ale potom sa budu musieť zbaliť.

To v žádném případě nepopírám.

Ale, jak jsem dopsal výše, možná by stálo za to od Spa prohodit Gaslyho s Albonem a na Gaslym si ověřit, jestli návrat do inkubátoru sesterského týmu může být nějak produktivní. Horší než Albon nebude - a kdyby si s druhou šancí poradil lépe, bylo by to důležité zjištění i pro výchovný program RB.

V prípade RedBullu nikdy NEVIEŠ. U nich nie je nikdy nič istota preto ma bavia. Každopádne chcela by som byť teraz mucha na stene v MK na meetingu Horner, Marko, didi a Thajci :joy::joy: Celé to o rok ešte môže byť ak zahmlievanie vieme všetci že Marko je známy tým ze v tíme plní funkciu ústredného trashtalkera, tvorcu kadejakých rumors a zakrývania Skutočnej politiky CH.O tom ze sa RB boji maxovho odchodu nepochybujem a je to aj logické. Preto robia všetko preto aby bol Happy. :joy: Bohuzial budú musieť urobiť niečo s Hondoi a potom možno bude dosť happy :blush::rofl::rofl::rofl:

Podiel na likvidácii Kvyata? :smiley: to asi nemyslíš vážne. To akože Vettel môže za to, že Kvyata degradovali toho času do Toro Rosso? wow

1 lajk

Horner a Thajci - napsal jsem to neomaleně, ale myslel jsem tím v zásadě to, co ty. Že Hornerovu rétoriku ovlivňuje thajský kapitál v RB, zatímco Gasly tento polštář neměl.

Samozřejmě, Kvjat se dostal do podobné situace jako je nyní Vettel, shodou okolností to tenkrát Vettel schytal, tuším že dvakrát s ním měl Kvjat kontakt, Vettel to neskutečně přes média nafoukl, chodil si stěžovat do motorhomu Red Bullu atd. skončilo to degradací Kvjata do Torro Rosso, nakonec ze závodů.

Ještě jsem zapomněl, jak Vettel najel v Baku z boku do Hamiltona.

Vzpomínáme https://youtu.be/CU5PGtjOev0?t=20

1 lajk

Akurát ze Vettel je 4x MS Kvyat neukázal v F1 nič a preslávil sa skôr ako pretekár u ktorého potrebujete dobrú poistku… That’s the difference.

Vettel nic nenafukoval a především jeho vliv na dění v RB byl nulový, Helmut Marko a Horner se rozhodují na základě vlastního zvážení. Navíc nafukuješ jeho návštěvy v motorhomu RB, kam si maximálně chodil objednat supersport od Neweyho. Jinak šlo o Rusko 2018.

V tomto súhlasím… Tvrdiť ze práve u tejto dvojice si nejaký pretekať niečo vyplače je dosť mimo. Obaja vedia človeka podržať keď si zaslúži ale zároveň byť aj dosť nekompromisný ak treba a to ku komukoľvek. U nich ide o fakty a o dáta a tak to ma byt inak dobrý tým nikdy nevybudujete. A práve v tomto spočíva úspech celého RB. Opäť to vravím za mňa je toto najlepšie fungujúce duo v F1. Lebo obaja majú robnaky prístup, filozofiu a co viac ešte sa rešpektujú a nekecajú si do roboty navzájom. A hlavne neriešia si svoje potenciálne konflikty verejné a okato ako sa to robí vo Ferrari. Preto sú vždy konkurencieschopný.

Aj mna by potesila rubrika o F2.

Prave po tom, ako sa verejnost dozvedela, ze Fetel nepredlzi, tu panovali nazory, ze nebude pod tlakom a pojde si svoje. Vsetka tarcha timu sa prenesie na Leclerca a bude musiet ukazat lidrovske schopnosti, co zatial zdolavanim Fetela a podiami aj dokazuje…
Takze dalsi blud na Fetelovu obhajobu vyvrateny.
Ak sa pred Leclerca dostalo vela aut, kolko sa dostalo pred jeho skusenejsieho kolegu s novym sasi :thinking:
Ano ferrari sa bude tento rok trapit a prave teraz by mal tim tahat skusenejsi jazdec, bohuzial to tak neni…
Nastastie tam maju rychleho, talentovaneho jazdca.

A je to tu…
Zase su okolo inteligentneho a pravdovravneho sami hlupaci, ktori nezdielaju keho pravdivy a jediny nazor… Uz je to tu, ako za cias Hitlera :pray:
Ani sa nedivim, kam tento svet speje, ak tu mame takto mylne zmyslajucich jedincov :chart_with_downwards_trend:

Co dodat. Gratulacia FIA a Mercedesu. Je to fenomenalne, uzasne a genialne co Mercedes dosahuje. Peniaze a marketing jednoducho robia svoje. Schumacher a Ferrari dokazali svoje, zastavila ich az zmena pravidiel, ale Mercedes to potlacil dalej s tym, ze FIA donutil nemenit pravidla, aby im nahodou neuskodili a nechali ich vitazit dalej

Nepsal jsem o jezdeckých rozdílech mezi Vettelem a Kvjatem, ale o tom jak Vettel dokázal v minulosti nesmyslně egoisticky reagovat.

Nevím co je na tom tak sexy, že se slepě zastáváš někoho kdo je středopolař, furt se točí, přebržďuje, vyjíždí z tratě apod, nebo snad nemám pravdu?

Vettel je mi volný, když se ti názor, navíc podložený fakty nelíbí, nereaguj, sám to připomínáš tak se toho drž, díky.

A nepiš že já něco nafukuji, co jsem napsal to se stalo a tak to bylo.

Ako moze tahat tim ten ktory dostal pred sezonou padaka?Ano Vettel startuje az o dva miesta za Leclercom, tomu vravim vykon od Ferrari, boj o 10 miesto v preteku.Hlavny problem je auto keby bolo o sekundu rychlejsie tak obaja porazaju Verstapena a su pohode.

Nějak jsi zagresivněl, bobe.

co si chcel dokazat tym videom ? ze kvyat to tam poslal a vettel s raikonenom nemali kde ist .Uplne inu stopu siel rus a ako keby bol sam na trati .