Ono musím říci že teď věřím že Vettel ve SPA od Leclerca těch 6 desetin opět dostane, protože když i tady dostává 3 desetiny tak jde vidět že Vettel je v hodně špatné formě. Teda pochopitelně jestli si do SPA tu sedačku udrží.
O Tsundodovi nevieme povedat aky je, zatial jazdi iba v F2. A ja teda nevidim dovod, preco by mal Albon byt v Alpha Tauri, ked ten tim sluzi ako pripravka pre mladych jazdcov. Kedze Albon sa v RB odpisal, na co by mal byt v Alpha Tauri? U Gaslyho to este chapem, tam v danom case nebola lepsia volba, ale prave tu si myslim, ze Tsunoda by mohol byt zaujimavy jazdec. Jasne, ak teraz po zvysok sezonyv F2 pohori, tak nech Albon kludne do toho Alpha Tauri ide, len zatial to na to nevyzera.
Nic si nevycitaj, uznavam, ze to tak vyznelo. A s Hulkom do bodky suhlasim, presne tak to vnimam aj ja a nechapal som uz pred rokom, preco po nom RB nesiahol.
Taky si myslím, že Albona bychom měli hodnotit přiměřeně. V F1 je krátce a někteří piloti potřebují delší dobu, aby vyzráli. Uspěchaným přesunem do RB, navíc vedle vyježděného a sebevědomého Verstappena, mu příliš nepomohli, v Alpha Tauri by mohl a měl v klidu jezdit a získávat zkušenosti. Zda by to vedlo k znatelně lepšímu Albonovi za dva nebo tři roky, je otevřená otázka, ale právě proto, že je otevřená, bych na ni nehledal odpověď už teď. Souhlasím i s tím, že část toho rozdílu je ve Verstappenově aktuální síle, která je enormní.
Tak to bude pro Leclerca hodně špatná vizitka, pokud dá Vettelovi 0,6 sekund.
Podle tvé fenomenální “logiky”:
Leclerc byl loni ve Spa na P1 s náskokem 0,55 s na Vettela.
Takže pokud dá Vettelovi oněch 0,6 s, jak píšeš, pak rozdíl bude jen 0,05 s.
Za mě docela dobré, ne? 
Tak já myslím že když měl a bude mít Leclerc na tratích s nízkým příátlakem náskok 6 desetin na Vettela, že to stačí a bude stačit. Na Vettelův vyhazov zdá se určitě 
Z tebe paní učitelka musela být ve škole na mrtvici…
Otázka proč není na místě, ale jen pro pořádek doplním, nedostal se do Q2, ani po výměně chassis.
Rozdíl mezi Leclercem a Vettelem jsem nekomentoval, okolností proč jsou si tak blízko může být několik a vypovídají pramálo o výkonu Vettela.
A hlavně pozor, na roštu jsou oba nebezpečně blízko sebe, hrozí vzájemný crash!
Co ze mě, z tebe se musela věšet. Ty jsi snad spokojený i když Vettel dostává ze všech stran 
Už vlani som v to dúfal keď sa hovorilo okolo VC Monaka žeby ho mohli dať do auta miesto Gaslyho.
Právě ten rozdíl je ale podstatný, bobe. Navíc, když to chceš hrát takhle: Vettel se v Q proti Silverstone nezhoršil, Leclerc naopak ano - znamená to, že do krize se dostává i Leclerc? To asi odvodit nechceš.
Ano, dostal od kolegy 0,2 s v Q2. Máš to ve výsledkové listině.
A ne, nevěšela. Jak to říct diplomaticky: byl jsem typ šprt, přiznávám se. Co udělám, no.
Pripomeniem ti, ze v Alpha Tauri momentalne sedi uzasna perspektivna dvojica Gasly- Kvyat. Gasly este povedzme, aj ked tiez uz mal svoju sancu v top time. Tolko k tomu, aka je to pipravka pre mladych jazdcov. Dva roky dozadu tam sedel dokonca Hartley. Necham to bez komentara.
Vettel dostával od Leclerca opět kolo co kolo, žádná náhoda. Šlo vidět že opět neměl na Leclerca nárok. Není to dobrý a ty to víš 
Ano, Charles je rychlejší. O několik málo desetin. Samozřejmě být rychlejší o 0,2 s a skoro sekundu je v F1 naprosto zanedbatelný rozdíl. Dobrý, člověče, že ty jsi dyskalkulik…
O několik málo desetin
Jo, tak to je. Je to z jeho strany vážně mizerný. Být to na něm tak v poháru konstruktérů skončí Ferrari hluboko za první pětkou.
Tos mě nepochopil, za prvé nic nehraji, za druhé já neporovnával LEC vs VET, nezaváděj to jinam, díky.
Mě baví reál a výsledky, kouknu na závod a když skončí Vettel ve druhé desítce, nehledě na to kde skončí LEC, opět přijde o kredit.
Ještě tam neskončil.
Vettelovi nic zlého nepřeji, v minulosti sice dělal nesmysly, viz okurky, podíl na likvidaci Kvjata, mě Vettel jako pilot nikdy neoslovil, spíše mi je jedno jak to s ním bude dál, je to součást F1 a to je pro mě hlavní.
Vymenuj mi aspon jedneho dobreho jazdca, ktory sa potreboval v F1 ,aklimatizovat", aby dosiahol nejake vysledky. Mna ziadny taky nenapada, dobri jazdci ukazovali naznaky talentu uz od zaciatku. Aklimatizovat dlhsiu dobu sa potrebuju iba jazdci, ktori na F1 nemaju.
Nehovoriac o tom, ze Albon uz nie je novacik. Je tam druhy rok, to uz jazdci ako Leclerc ci Verstappen podavali vysledky hodne top timov. Kolko casu by si mu chcel dat? Pat rokov?