LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Ved ok, ked v tom mas jasno, super pre teba. Uz to mas aj v ustave, keby si bol nahodou do buducna zmateny.

1 Like

Ok, aby si to este raz pochopil, zbavovanie ludi ludskych prav skusal jeden pan a volal sa Adolf a robil to Zidom.

A zvysok fakt nepotrebuje komentar, ty si fakt taky naivny. A ano, arogantny a povysenecky som voci ludom ako ty a budem vzdy. Netraba vam davat priestor, jeden taky ako ty ho dostal a bola druha svetova, nikdy viac. Cudo, ze demokrat ako ty na tom nevidi nic zle, horseshoe theory is real, opat, ako by povedala tvoja generacia.

A ani to na mna neskusaj s tvojimi moralistickymi somarinami, ked tu pravidelne zadrbavas ako by si bral ludom zakladne ludske prava, ja chapem, ze v tvojej lige vynimocnych je to normalne a aj si za to platis v ramci Diskusii ako zachranit demokraciu, ale mame na to paragraf. To len aby si vedel.

1 Like

Ved daj svoj nazor alebo odpoved na danu otazku, ked nesuhlasis.

Hehe, tak uz plati Godwinov zakon.

Ja teda neviem, kde si sa vzdelaval a co si, povedat to nechces a ani nemusis, ale ked ta tvoje neochvejne vedomosti doviedli k poznaniu, ze som de facto druhy Hitler, tak by si mal zacat odznova.

Vidim, ze mimoriadne chces ist do tejto diskusie. Ale preco by som to robil? Poznam nazory relevantnych ludi na tuto temu, verim, ze vedia co hovoria. Preco sa tu ja, bez potrebnych vedomosti, mam o danej teme pustat do diskusie s ludmi, ktori rovnako nemaju potrebne vedomosti. Ved to je strata casu a nie diskusia.

Opat podotykam, ze mas vacsi problem s tym, ked sa niekto sprava arogatne ci pouziva expresivne vyrazy ako s hromadnym zbavenim urcitej skupiny ludi zakladnych ludskych prav a segregaciou na podludi.

1 Like

Ano @SaLaDiN ko, mas pravdu. V tomto bode by bolo najrozumnejsie, keby si si urobil teply cajicek a isiel hajat, lebo uz ti kompletne pre.pina.

1 Like

No ved nam povedz, kto su ti tvoji relevantni ludia a ake su ich nazory?

Lebo to, co tu prezentujes, je plocha zem len pri inom zakladnom fakte.

1 Like

Cize to nepopieras, oukej. Idem si dat tatransky caj, pravdu mas.

1 Like

Nemyslim si, ze to je potrebne a ze by to tejto diskusii pomohlo. So @SaLaDiN ste tu uz viackrat ukazali, ze nemate uctu k odbornosti a vedeckym autoritam a ked niecomu nerozumiete, tak sa radsej ako s tvrdeniami odbornikov uspokojite s vasimi zjednodusenymi tvrdeniami. Ja som vam vyssie zazelal uspech, nech sa vam na tejto ceste internetoveho poznania dari. A pri tom to aj ponecham.

Na zdravie!xxxx

Tak na co tu diskutujes na nejaku temu, ked potom nechces prezentovat svoj nazor alebo nazor ludi, s ktorym sa stotoznujes (teda ho preberas) ?

1. S kym / s cim
  2. Neviem ako Saladin, necitam vase diskusie, ale do nejakych odbornych a vedeckych diskusii sa tu ja nejako nezapajam. F1 ani politika nie je vedecka tema. Biologia veda je a jediny, kto nema uctu k odbornosti si aktualne ty, lebo vedci aj AI v tom maju jasno.

Spochybnujes zakladne biologicke fakty a inym hovoris o ceste internetoveho poznania. Tak toto je strop. :joy:

Tvoja klasika, hanbit sa prezentovat vlastny nazor, ale kritizovat a spochybnovat nazory ostatnych.

Jedine ty v tom mas jasno. Pisem, dobre pre teba, keby si mal byt niekedy v danej teme zmateny, tak si precitaj ustavu.

Najhodnotnejsia cast tvojho prispevku je, ze si poukazal na moj gramaticky lapsus, za to ti dakujem.

O titul jedou 3 jezdci, a tady se řeší pohlaví :man_shrugging:

4 Likes

Podla mna by F1 mala v pravidlach zakotvit, ze o titul bojuju iba dvaja jazdci.

Ucebnice biologie pre zakladne skoly v tom maju jasno.

Jedine zmateni ludia v tom nemaju jasno a evidentne k nim patris.

Su aj ludia, ktori nemaju jasno aky tvar ma nasa planeta, patris aj k nim? Lebo najdu sa aj nejaki vedci, ktori maju nazor, ze Zem je plocha. Aj tych pocuvas?

A pritom dnes je zaujimavejsia tema ceske volby. :sweat_smile:

Ked uz sme pri volbach, tak ludia, ktori nemaju jasno v tom kolko existuje pohlavi alebo aky tvar ma nasa planeta, by nemali mat volbne pravo, lebo potom sa pri moci dopustaju fasistickych praktik. :slight_smile:

Nie je moja chyba, ze nepoznas rozdiel medzi vedeckym nazorom a konspiraciou/nezmyslom.

… a co když vyhraje ten třetí? :face_with_hand_over_mouth:

To sa nestane, uz v ucebniciach zakladnej skoly sa docitas, ze o titul bojuju iba dvaja jazdci.