LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Dokonalo napísané. :ok_hand:

Vieš sem dať ten článok z Nočníka N, čo spomínaš?

Ajeje dva pseudo intelektuálové tu zase ukazují, že nechápou psaný text, pointu oponenta a neumí ani používat AI. @Jos_Is_Back dobře důvěřuješ Maxovi, že si přeješ crash Piastriho, protože Max by sám za sebe nedokázal stáhnout jeho ztrátu

Honzi koľko existuje pohlaví?

Dokážeš odpovedať na takúto jednoduchú a základnú otázku?

Mal by si to vedieť z biológie ZŠ.

1 Like

No já ti s klidem můžu říct, že jsi jakykoliv pohlavní orgán :smile:

1 Like

Dobru noc @SaLaDiN a @Jos_Is_Back, prajem vam aj nadalej vela uspechov v hladani vedeckych poznatkov na internete. Ja sa medzi casom budem venovat skutocnej vede a dufam, ze mi prepacite, ze ma nazor dvoch ludi bez odborneho vzdelanía v danej oblasti nezaujima :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Prisiel treti pseudointelektual a ide nam rozpravat o com? O spolocenskom pohlavi a hovorit, ze nejake kultura, ci Indiani pred 2000 rokmi mali 10 pohlavi? V Libyi je otroctvo, dobry argument. Mormoni si beru 14 rocne. Tiez super argument. Ty si pedofil?

Tohle zní jako nejlepší RPGčko, akorát si nemůžu vybrat charakter stále… :sweat_smile:

3 Likes

Furt to nezní tak vtipně jako data analytik, co nezna median, jezdí na závody bez možnosti fotit, bývalý hokejista, co dělá na sazkách, ale nerozumí žádnému sportu.
No a potom ještě ten splašenej poník, co tu blouzní

2 Likes

Esteze mas vyhovorku, ja som ti tu minule zdokladoval, ze Slovensky stat nebol fasisticky a dal som ti tu nazor odbornej verejnosti a to je vacsinovy nazor v ramci histografie, dokonca je to nazor az cca 80% historikov, 2 z 3 hlavnych prudov a smial si sa tu ao mesiacik na hnoji zo mna a urazal ma.

Teba nezaujimaju zdroje ani veda, ty vies prd, co je to veda, ty pouzivas vedu len ao zastierku na legitimizaciu tvojich extremistickych nazorov a akonahle ich veda nepodporuje, tak sa len smejes ako si sa smial minule.

Ty a venovat sa vede? Nedaj sa vysmiat, ty mozes tak akurat skumat ci na umyvanie riadu je lepsi Pur alebo Jar, na to mas maximalne kvalifikaciu.

Ty si chory clovek, psychopat, ktory tu minule vypisoval o zbaveni ludi prava volit a vsetci vieme, ze tam to len u psychopatov ako ty zacina. Si nula, ktora si mysli, ze je nieco viac. Pa

1 Like

A kto si ty, ze si toto dovolis tvrdit a hodnotit? Lebo zatial posobis iba ako arogantny a nevychovany fracek z internetu.

4 Likes

Tak Jos trpí nemocí chorobného lhaní…

…akorát když je to, jako u Jose, spojené s nízkým IQ, tak ty lži propracovaný moc nejsou. :smiley:

3 Likes

A jakej byl kdyz jste byli satelitem fasistickeho Nemecka na plny uvazek se vsim vsudy 🫤

1.9.1939 jste spolecne zautocili na Polsko :wink:

Cize tvoj hodnotovy rebricek je nastaveny tak, ze by sa radsej postavil za cloveka ako ty, ktory by zbavil velku cast populacie zakladneho ludskeho prav/prava ako za cloveka, ktory by garantoval ich dodrziavanie, ale je arognatny a sem tam pouzije nejake expresivne slovicko?

Cize toto je ten “hill to die on” ao by povedala tvoja generacia? :smiley: To ako vazne?

Ty si fakt psychopat. Vsetko ide na optiku tento chlapec.

Ja som momentalne neprezentoval ziadny hodnotovy rebricek, normalne ma zaujima pozadie cloveka, ktory tu vynasa taketo odvazne sudy nad druhymi. Ze ci si teda v realnom zivote nejaka kapacita…lebo robit zo seba hrdinu a intelektualnu autoritu v komentaroch na fore, to nie je take umenie. To moze robit kazdy. A ani v tych odhadoch nie si moc dobry. Uz s tym tiktokom minule si bol vedla, aj ten pojem “hill to die on” pocujem prvykrat…

1 Like

Dokonala ukazka libtarda, ked dostane otazku z biologie zakladnej skoly. :joy:

Nikdy neodpovedat a zdrhnut z diskusie.

:joy: :joy: :joy:

Tej skutocnej vede, ktora objavuje tie dalsie pohlavia alebo ktorej? :thinking:

Kam sme sa to dopracovali, aby clovek na vseobecne zname fakty ako existencia dvoch pohlavi alebo tvar zeme potreboval odborne vzdelanie. Si si pekne uletel na konspiraciach. :joy:

1 Like

Honzi Honzi, cim ta foter urobil, tym si aj ostal. :slight_smile:

Veru, moze to robit kazdy a presne ty to aj robis. Alebo nam prezradis svoje pozadie, ze comu sa karierne venujes, ked si taky expert? Lebo robis tu zo seba experta na politiku, biologiu, historiu a od dnes uz aj na ustavne pravo. :sweat_smile:

Nie je to nejako vela na jedneho?

Na odlehceni situace mam pro vas pisen pratele. Snad se nekomu bude libit.

1 Like

Na biologiu? Vobec. Prave preto si nedovolim tvrdit, ze mam v nejakej otazke jasno, ked je mnoho vedcov v danom obore, ktori v nej jasno nemaju.

1 Like

V akej otazke? To nie je ziadna otazka, to je biologicky fakt. Tak ako je napriklad aj fakt, ze clovek ma dve ruky, ze pes ma tiez dve pohlavia a styri koncatiny, alebo ze zem nie je plocha.

Alebo nam sem uz das ten svoj zahadny zdroj, z ktoreho vychadzas?

1 Like