LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Tak se tím řiď, protože nepíšeš k F1 vůbec nic, jen tu zase urážíš, jak největší buran.

4 Likes

Škoda, že si včera viac nereagoval na moje komentáre. Došli argumenty?

3 Likes

Jasně, bylo to čistý, když Maxovi svítila žlutá na volantu :grinning:

1 Like

Nikomu neprotirecim. Koukam na to a poslouchla jsem rozbor na F1tv. Tak jsem to sem napsal, at maji i ostanti prehled. :grin:

Single yellow je 5s a 3 místa.
Double je 10s a 5 míst.

Co je na tom provokativního? Nic.
A ještě jsem tě edukoval, protože jsi to nevěděl. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Na F1TV ukazovali, že Maxovi svítila žlutá na volantu, takže?

1 Like

Spomalil svoj pokus? Spomalil. Takže len blábolíš a provokuješ.

2 Likes

Jen napsal, co je za ignorování dvojtých žlutých. To tě tak vyprovokovalo?

3 Likes

Stále len provokuje. Ja na to reagujem. To je zakázané?

2 Likes

Nenapisal normalne,lebo taky priestupok sa nestal,teda totalne zbytocne vypisoval trest.
Ked tu kazdy bude vypisovat tresty za priestupky, ake sa ani nestali, tak tu budu za minimalne hlupakov.

5 Likes

základ je, že ty si k veci ako vždy

3 Likes

Už jsem to psal včera. Místní úderka sem chodí jen urážet a hádat se, od Míši nevidíš komentář k F1, ale vystartuje tu za basic info, jak nervově zhroucená čivava

1 Like

Takže vyprovokovalo, aha, zajímavý. :smile:

1 Like

Stále nereaguješ na včerajšie komentáre? Ty čivava

4 Likes

Hulk teď lumpárna a startuje druhý :smile:

1 Like

Jj jsem, kluci neprožívej to to tak, ono existuje něco, jako jiný pohled a názor :smile:

Sorry Míšo, ale já se tu nebudu hádat, i když tak moc chceš, budu tu diskutovat k F1, ahoj

1 Like

No taky mě napadlo, že to pošle do únikové zóny na double yellow :grinning:

Takže keď máš diskutovať ale nemáš argumenty tak zdrhneš ako vždy. Aspoň sa do bodky spĺňa to čo som napísal a že mám pravdu.

4 Likes

v tom okamihu tu nikto z komentujucich nevedel ci spomalil alebo nie…bola na stole moznost, ze nespomalil. Doteraz mu nevratili cas, neviem preco. Tak je uplne v poriadku napisat k tomu aky je za to trest. Podla mna len rozprudenie diskusie. Ked ma niekto kratku zapalnu snuru, jeho chyba.