Tak se tím řiď, protože nepíšeš k F1 vůbec nic, jen tu zase urážíš, jak největší buran.
Škoda, že si včera viac nereagoval na moje komentáre. Došli argumenty?
Jasně, bylo to čistý, když Maxovi svítila žlutá na volantu
Nikomu neprotirecim. Koukam na to a poslouchla jsem rozbor na F1tv. Tak jsem to sem napsal, at maji i ostanti prehled.
Single yellow je 5s a 3 místa.
Double je 10s a 5 míst.
Co je na tom provokativního? Nic.
A ještě jsem tě edukoval, protože jsi to nevěděl.
Na F1TV ukazovali, že Maxovi svítila žlutá na volantu, takže?
Spomalil svoj pokus? Spomalil. Takže len blábolíš a provokuješ.
Jen napsal, co je za ignorování dvojtých žlutých. To tě tak vyprovokovalo?
Stále len provokuje. Ja na to reagujem. To je zakázané?
Nenapisal normalne,lebo taky priestupok sa nestal,teda totalne zbytocne vypisoval trest.
Ked tu kazdy bude vypisovat tresty za priestupky, ake sa ani nestali, tak tu budu za minimalne hlupakov.
základ je, že ty si k veci ako vždy
Už jsem to psal včera. Místní úderka sem chodí jen urážet a hádat se, od Míši nevidíš komentář k F1, ale vystartuje tu za basic info, jak nervově zhroucená čivava
Takže vyprovokovalo, aha, zajímavý.
Stále nereaguješ na včerajšie komentáre? Ty čivava
Hulk teď lumpárna a startuje druhý
Jj jsem, kluci neprožívej to to tak, ono existuje něco, jako jiný pohled a názor
Sorry Míšo, ale já se tu nebudu hádat, i když tak moc chceš, budu tu diskutovat k F1, ahoj
No taky mě napadlo, že to pošle do únikové zóny na double yellow
Takže keď máš diskutovať ale nemáš argumenty tak zdrhneš ako vždy. Aspoň sa do bodky spĺňa to čo som napísal a že mám pravdu.
v tom okamihu tu nikto z komentujucich nevedel ci spomalil alebo nie…bola na stole moznost, ze nespomalil. Doteraz mu nevratili cas, neviem preco. Tak je uplne v poriadku napisat k tomu aky je za to trest. Podla mna len rozprudenie diskusie. Ked ma niekto kratku zapalnu snuru, jeho chyba.