Zatímco spousta výborných mladých jezdců nemá místo.
A nejde zdaleka jen o Strolla.
Tak kluci dole to potvrdili, máš tu cirkus komplet snad alespoň během závodu jim vydrží pár minut komentovat něco k F1.
Bottas je naprosto vyčpělý a podobně jako Ricci a Stroll už by se měl přestat vozit a měl by uvolnit místo kvalitním mladým jezdcům.
Neni nic co by se dalo Mclarenu vytknout tak nebudu nasilne hledat aby to bylo jakoze vyvazene, Red Bull se stejne v nelegalnosti vyvazit neda
Není. A přitom takových Colapintů je v F2 / F3 nejspíš víc; to se nedozvíme, dokud nesednou do F1 vozu. Jenže nesednou, protože v F1 překáží řada vyhaslých kroužičů, kteří jsou buď dávno za zenitem, nebo na to nikdy neměli.
nesadnu len je v f1 malo sedaciek a kym ich bude len 20 tak mladasi sancu dostavat budu len tazko
Colapinto a spol, nemaji to jednoduche, na druhou stranu program junior v F1 nejak bezi a tymy se o ne staraji, problem je s umistenim pilotu v tymech. Kdysi to mel na starosti Tyrrell, nebo slabsi tymy, ale mlady pilot si musel sehnat sponzora, dnes je praxe mit pilota napriklad Bottase a nestarat se, kdyz mlady pilot neni z me lihne.
Na toto som uz zvyknutý od dalsich clenov tohto fora ze len dristaju a nemaju fakty tak si uzi dnešnú vyhru McLarenu
Fakta prece znas, muj tajny tip je Hamilton.
Tvoje tipy su tu verejne známe. Zase sa jeden potvrdil
Tipoval jsem na win Norrise, doslova jsem mu to prikazal, che che che.
Tak urciteeeeeee…
Norrise prece tipoval kazdy, nikdo jiny nepripadal do uvahy.
Samozrejme. Iba tvoj tajny tip
Tajny tip jsem zverejnil, pro zajimavost, ale taky jsem psal ze na win nema HAM auto.