LIVE: Kvalifikácia na VC Singapuru | Magazín F1 - F1online.sk

Zatímco spousta výborných mladých jezdců nemá místo.
A nejde zdaleka jen o Strolla.

1 Like

Tak kluci dole to potvrdili, máš tu cirkus komplet :slightly_smiling_face: snad alespoň během závodu jim vydrží pár minut komentovat něco k F1.

Bottas je naprosto vyčpělý a podobně jako Ricci a Stroll už by se měl přestat vozit a měl by uvolnit místo kvalitním mladým jezdcům.

Neni nic co by se dalo Mclarenu vytknout tak nebudu nasilne hledat aby to bylo jakoze vyvazene, Red Bull se stejne v nelegalnosti vyvazit neda :sunglasses:

Není. A přitom takových Colapintů je v F2 / F3 nejspíš víc; to se nedozvíme, dokud nesednou do F1 vozu. Jenže nesednou, protože v F1 překáží řada vyhaslých kroužičů, kteří jsou buď dávno za zenitem, nebo na to nikdy neměli.

1 Like

nesadnu len je v f1 malo sedaciek a kym ich bude len 20 tak mladasi sancu dostavat budu len tazko

Colapinto a spol, nemaji to jednoduche, na druhou stranu program junior v F1 nejak bezi a tymy se o ne staraji, problem je s umistenim pilotu v tymech. Kdysi to mel na starosti Tyrrell, nebo slabsi tymy, ale mlady pilot si musel sehnat sponzora, dnes je praxe mit pilota napriklad Bottase a nestarat se, kdyz mlady pilot neni z me lihne.

Na toto som uz zvyknutý od dalsich clenov tohto fora ze len dristaju a nemaju fakty :joy: tak si uzi dnešnú vyhru McLarenu :sunglasses::handshake:

Fakta prece znas, muj tajny tip je Hamilton.

Tvoje tipy su tu verejne známe. Zase sa jeden potvrdil :joy::joy::joy:

Tipoval jsem na win Norrise, doslova jsem mu to prikazal, che che che.

Tak urciteeeeeee… :sunglasses::handshake:

Norrise prece tipoval kazdy, nikdo jiny nepripadal do uvahy.

Samozrejme. Iba tvoj tajny tip :joy::joy::joy:

Tajny tip jsem zverejnil, pro zajimavost, ale taky jsem psal ze na win nema HAM auto.