čím tmavší puntík, tím starší je pneu, tam je vidět, jak AM odpadává oproti konkurenci
Jsem tady, strašná nuda, ale Júki válí .
Možná se zítra zase propadneme kvůli degradaci, ale to, že tam Alonso je takovýmhle zpusobem na jedno kolo mě velmi hřeje na duši.
měl, jel na nových
Ideálne to neriešiť, ale chápem no ty asi funguješ opačným spôsobom všetko zhejtovat a skritizovať aj keď ti je absolútne nič do toho plus to vôbec nezmeníš
Hezky se tam vytáhl za Hamem. Moc chytré.
Škoda toho křídla na další sektory, ale krásný výkon.
Samozřejmě, že je Fernando téma, stejně, jako dalších 19 pilotů. Téma není ten, kdo vévodí, to si F1 špatně vykládáš
Ne, téma je přeci Stroll
Verstappen zase velmi suverenny a vzhladom na to, ze v pretekoch je sanca potrapit ho mensia nez v kvalifikacii to zajtra na boj o vitazstvo nevyzera. Pekna bitka moze byt medzi Perezom a Leclercom o P2.
Prijemne prekvapil Piastri, ktory zdolal Norrisa.
Sklamanie Mercedes, aj strata na konkurenciu je velka. Ich konkurencieschopnost sa zda sa skoncila v druhom bahrajnskom treningu.
Kdyby ho Stroll na konci na rovince potáhl, byl by stejně 10 a Alonso druhý
Jo, vytáhl to hezky, ale říkám, zítra to bude pain a 9 plus 10 místo maximum pro AM. u Strolla se obávám, že bude mít problém i s Tsunodou
No né, tak uznej sám jak se parádí a jak u normálních lidí vypadá
Ani nemusí být… v S1 vydělá nějaký čas a třeba rovinky přežije…
Ale uvidíme plné auto.
záleží aj ako padne SC ale myslím si, že ALO zvládne jeden Mercedes aj jeden McLaren
Inak teda nemam pocit, ze Ricciardo ide zasadne lepsie od DeVriesa, ktoreho nahradil. Za Tsunodom konci pravidelne a dnes si odniesol velmi solidnu nakladacku, a to si nemyslim, ze Tsunoda predviedol nadludsky vykon.
Čekal jsem Russella výš. Bylo to moje želízko v ohni…
Ale to se nedá nic dělat.
Zatím to vypadá, že RB dominantnější než vloni. Juj
Možná by si měl Stroll zase zlomit ruce, Alonso mu dává víc než loni.
Ba ne, kecám, já ho mám docela rád, jen ho nemám za výborného jezdce jak o něm dříve mluvili fanoušci Vettela, tak si je nebudu dobírat. Oni se o to hloupě snaží, ale jejich problém. Škoda, tady podle mě měl Stroll na víc.
S DRS povolenym uz po prvom kole bude rad, ak zdola aspon Hamiltona.
Šak ale je to jeho vec, ja si ho btw nezastávam ani ho nejak extra nemusím, ide mi skôr len o to že žijem a nechávam žiť, bez zbytočných kecov, ktoré nikomu nepomôžu