LIVE: Kvalifikácia na VC Saudskej Arábie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Míněno relevantní téma. Z jaké pozice se FA propadne, opravdu tak podstatné není. Otázka, zda se Ferrari dostalo do relativně kompetitivní formy vůči RB, naopak podstatná je, protože má implikace na další průběh sezóny a případné rekordy (11 výher jednoho pilota v řadě, což je reálný scénář).

Třeba minulý rok jeden fotograf F1 říkal, že Alonso je téma číslo 1 a za mě to platí i nadále. :smiley: To jak se drží je neskutečné.

1 Like

Inak podľa mna stroll je respektíve by bol solidny, keby to všetko nemá “zadarmo” a trochu by sa musel aj natrapit a posnažit aby si udržal miesto

Ty rekordy někoho zajímaj? :smile: Leda wiki :grin:

Ked sa mi nieco paci, tak to pochvalim, ked nie, tak skritizujem. Ved o to predsa Hamiltonovi tymi vystrelkami ide, aby sa to riesilo nie? :smiley:

Pisal by si toto aj keby napisem, ze Lewis sa oblieka super? Nepisal. Teba je tiez absolutne nic do toho aky ja mam subjektivny nazor (rovnaky ma vela ludi). Napis aj ty svoj nazor a neries moj. :smiley:

Renault zase nic. Stále poslední.

Keby to vsetko nemal zadarmo a trochu by sa musel aj natrapit, tak by v prvom rade ziadne miesto nedostal.

Ani moc není jeho věc, je to celebrita, mladí se v nich vzhlíží a pak ti de domů v něčem takovým a musí ti být stydno i za něj.

1 Like

Podstatné není možná tak pro tebe, pro jiné fanoušky zase ano. Mluvím za sebe - dívám se na F1 skrze závody, závodění co nejtěsnější a souboje na trati, ne statistiky. Někdo na to kouká zase z jiného poledu, ale nemyslím si, že někdo ze statistiky odpadává. Jak to řekl Majkl (tuším nějak 06, kdy se oznámil jeho konec a zároveň se oznámil Ham do McL) - je pravděpodobné, že Hamilton překoná mé rekordy, od toho ty rekordy jsou, aby se překonávali. Vždy někdo přijde a překoná váš rekord, jako vy jste překnonali rekord někoho jiného.

Já ho uznávám za to že na to že se narodil se zlatou lžičkou u pusy se nevzdává a obětovává tomu fakt hodně aby se zlepšil. Nevím zda to nedělá hlavně pro taťku, možná jo, ale za tu vydrž mu smekám.

Jdu do města na hambáče nebo něco takovýho.
Zatím čus bus. :slight_smile:

Stroll je solidní ve chvíli, kdy se dobře vyspí a to je hodně smutný

A preto Hogr celu zimu tu vytahoval kadejake nezmyselne rekordy, v ktorych je Alonso prvy a ty si mu to lajkoval a honili ste si tu nad tym do kriza? :joy:

3 Likes

Když tě nezajímají rekordy typu 11 výher v řadě, nediv se, že někoho nechá chladného jedna P4 v Q.

@HellHogr Myslím, že je tu jisté neporozumění. Pro fanouška jeho pilot představuje téma z definice, to je logické. Ale měl jsem na mysli něco, co se dá volně označit za ustavující narativ sezóny. A ten aktuálně řešil otázku, zda F skutečně stáhlo alespoň část ztráty na Red Bull (a ukazuje cestu ostatním).

Zatím se zdá, že ne.

3 Likes

Takových tady máme u mostu :smile:

Ten zvuk motoru u McL na omezovači, to je horší jak u mýho 15 let starýho Forda s vyměněným válcem. Každou chvíli jsem čekal, kdy se to rozsype.
Jinak Russel v posledním kole fest zvrzal první sektor, nevím teda proč a proto se už nezlepšil. A Stroll za mě docela v pohodě, poslední pokus nevyšel, ale v rámci celé kvaldy to nebyla žádná hrůza.
Takže zítra bude zajímavý Bearman a souboj u RB.

No právě, s plným autem ta degradace je šílená. To by půl závodu od startu musel kroužit SC :smiley:

Vůbec, prostě dominantní auto. Ale když to někdo žere, to je dobře :wink:

Jeho fanusikovia musia strasne trpiet, ked toto vidia a musia to na internete obhajovat. :joy:

Jakoby by mi jich mělo být z principu líto, ale za konec působení Alonsa v Alpine vlastně není a vždy se mrknu na FB na jejich stránky co píšou :grin: