Krasne si opisal fans Alonsa
Máte jo? Dobře pro vás.
Rozdíl je v tom, že Ferrari na titul čeká “sto” let, Red Bull bral svůj poslední loni. Navíc komunita fanoušků MV, resp. RB to unese.
Hmm, myslim ze ta nesmyslna mise s bojem o titul kterou rozjel strycek Marko a Emil ji uveril je u konce. Rikat do medii ze chce vyhrat vsechno do konce sezony vekolik vikendu po sobe, to je nemoc.
Donkey zase nezvládá 
Upravili setap monopostu, ten rychlej v kvalde nefungoval v závodě
Kdyby ne, tak je moje rameno volné. Rád tě podpořím.
Bro, já ho mám v 5 nejlepších historie, to se ti moc nepovedlo.
Ale zrevidoval bych byt vami vaše vzdušný zamky.
Vzdyt neni konec…zavod je zítra
No, ano. Aj tak skoda, este tu bola nejaka minimalna nadej, ze zabojuje o titul. To uz tu po dnesku nie je, aj ked ja som v to uprimne moc neveril od zaciatku.
Ale aj tak to zamrzi.
První Olí, druhý Kimi, třetí Piastri. Co to je? 
taka je realita
Co by to jako bylo?
Tak potom nechapem, ked podla teba jeden z piatich najlepsich jazdcov historie skonci len tak sestnasty, na zaklade svojich schopnosti a bez pricinenia auta, tak mas nejak divne nastaveny rebricek…
David ještě v životě neviděl qualdu F1, tak se ptá
Bearmanovi to slape zatial naozaj dobre, oba Mercedesy na cerstvych pneumatikach az za nim. Pokracuje trend z Mexika. 
Užil jsem si závod loni, užiju si ho i letos. 
Ale už po Mexiku jsem za favorita považoval LN. V tomto ohledu souhlasím s @Max_is_faster_than_you.
Jestli nechapeš, že je to naražka na ty kecy co se tu objevovaly celou sezonu, tak nevím no…
Možná dostal Max Jukiho auto, co ja vim, ale něco tam neni v pořadku no.
Kimi 2026 šampion. David si musí zvykat.
Osobne si myslis, ze ji Max uveril? Kazdopadne jestli nejaka sance vubec byla, tak po dnesku uz je ta tam.