LIVE: Kvalifikácia na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Krasne si opisal fans Alonsa

2 Likes

Máte jo? Dobře pro vás.

1 Like

Rozdíl je v tom, že Ferrari na titul čeká “sto” let, Red Bull bral svůj poslední loni. Navíc komunita fanoušků MV, resp. RB to unese.

2 Likes

Hmm, myslim ze ta nesmyslna mise s bojem o titul kterou rozjel strycek Marko a Emil ji uveril je u konce. Rikat do medii ze chce vyhrat vsechno do konce sezony vekolik vikendu po sobe, to je nemoc.

Donkey zase nezvládá :smiley:

1 Like

Upravili setap monopostu, ten rychlej v kvalde nefungoval v závodě

Kdyby ne, tak je moje rameno volné. Rád tě podpořím.

1 Like

Bro, já ho mám v 5 nejlepších historie, to se ti moc nepovedlo.
Ale zrevidoval bych byt vami vaše vzdušný zamky.

Vzdyt neni konec…zavod je zítra

1 Like

No, ano. Aj tak skoda, este tu bola nejaka minimalna nadej, ze zabojuje o titul. To uz tu po dnesku nie je, aj ked ja som v to uprimne moc neveril od zaciatku.

Ale aj tak to zamrzi.

1 Like

První Olí, druhý Kimi, třetí Piastri. Co to je? :grin:

taka je realita

Co by to jako bylo?

1 Like

Tak potom nechapem, ked podla teba jeden z piatich najlepsich jazdcov historie skonci len tak sestnasty, na zaklade svojich schopnosti a bez pricinenia auta, tak mas nejak divne nastaveny rebricek…

3 Likes

David ještě v životě neviděl qualdu F1, tak se ptá

Bearmanovi to slape zatial naozaj dobre, oba Mercedesy na cerstvych pneumatikach az za nim. Pokracuje trend z Mexika. :partying_face:

Užil jsem si závod loni, užiju si ho i letos. :slight_smile:

Ale už po Mexiku jsem za favorita považoval LN. V tomto ohledu souhlasím s @Max_is_faster_than_you.

Jestli nechapeš, že je to naražka na ty kecy co se tu objevovaly celou sezonu, tak nevím no…
Možná dostal Max Jukiho auto, co ja vim, ale něco tam neni v pořadku no.

1 Like

Kimi 2026 šampion. David si musí zvykat.

Osobne si myslis, ze ji Max uveril? Kazdopadne jestli nejaka sance vubec byla, tak po dnesku uz je ta tam.