LIVE: Kvalifikácia na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Co na to rict no… Doufam, ze alespon Williams me potesi.

1 Like

Slyšel jsem, nevypadá to dobře

Ted se hodí to shodit na RB, lol. :smiley:

2 Likes

To já nevím.
Ale chvíli jsem si představil, kdyby se to stalo u jiného top týmu…třeba Ferrari. To by byl shitstorm :grin:

Uvidíme, kdo bude nenávidět Norrise, až se stane mistrem světa (pokud se jím stane), zda my nebo @HellHogr. :wink: :grin:

tam by uz Vasseur letel

Fakt me zajima ten Red Bull, vyhrajou dva zavody po sobe, pak se nekvalifikuji.

1 Like

Tak ono Tsunoda nemá ty díly, které dostal Max v Mexiku, takže to mají při nastavování monopostu těžké. Nemají prostě data na porovnání.

1 Like

Klasika - špatný výsledek = může za to monopost. Dobrý výsledek = Max udělal rozdíl :smiley:

2 Likes

To mi ani neříkej. :expressionless:

Na zajtra iba 10% pravdepodobnost dazda :cry:

Sainz se doufam otrepe.

Jo neustale ukazovat jak jezdí Max v nejhorším voze a když skončí 16 v Q, tak tady RB něco nezvladnul. Jak jako? Má F3 monopost nebo co? :smiley:

2 Likes

Však si Max může vzít nový motor, převodovku a upravit nastavení v parc ferme, startovat z boxu a vyhnout se crashy ze startu a dojede si v klidu pro body

Red Bull v boji o titul nikdy ani nebol, to len jazdci McLarenu kopili chyby takmer kazdy vikend a Max to vyuzival a obcas pridal zazracny vysledok.

Hlavne ze McLaren nie je dominantny. :clown_face:

Btw Verstappen stale 4 desatiny pred Tsunodom, takze ziaden nejaky zly vykon to nebol. Alonso ked je 1-2 desatiny pred Strollom, tak ho tu klauni oslavuju bez ohladu na umiestnenie. :joy:

2 Likes

Vyjimecne dobrej point. Tohle je super sance, aby vzal novy komponenty. To stejny plati i pro jeho kolegu, ale ten je muze brat vikend co vikend… :upside_down_face:

Alonso najednou nejpomalejší v prvním sektoru, něco tam je :confused:

Treba si pripravit vyhovorky/dovod na ubergalakticky vykon

2 Likes

Presvedcil si ma. Maxova realna vykonnost je taka, ze je sestnasty najlepsi jazdec v poli.

3 Likes

Jj, ztrácí tam 0,15s tohle je špatný