Lepší by bylo, kdyby poslední nebyl.
Protože pokud bude poslední, tak si veme kompletně nové všechno.
Takže paradoxně je výhodnější, aby startoval z nějaké 6 pozice.
Nie v pravidlách je buď Q ráno alebo podľa WDC order. Určite nie podľa FP1
a pôjde pitlane, takže žiadny risk kolízie v T1
Nordotore, můžu jen dotaz trochu OT, proč ve sprintu Leclerc na konci tak odpadl? nikde jsem nic nečetl proč to tak bylo.
Skrz pneu, úplně done na konci sprintu
ÚDAJNĚ – Red Bull už experimentoval s vodou v pneumatikách, než FIA před lety uzavřela mezeru. A nyní předpokládají, že bývalí zaměstnanci Red Bullu odhalili tento trik týmům, se kterými pracují, a vylepšili ho.
V paddocku se strhlo další obvinění! Red Bull tvrdí, že McLaren (a několik dalších týmů) plní pneumatiky vodou – aby je pomohl ochladit zevnitř na dlouhé vzdálenosti.
Voda je zjevně vstřikována přes ventily a i malá množství dosahují požadovaného účinku.
FIA už obvinění vyšetřuje. Na posledních dvou závodech v Austinu a Mexico City nebyla žádná podezřelá pozorování.
A kdy prasknou ty další “triky” red bullu?
Myslel jsem si to, díky.
If it isn’t possible to qualify at all (today or tomorrow), the results of the free practice session will be the starting grid. That would mean Verstappen would start last, with Norris on pole and Bearman in third place on Sunday.
Spíš otázka jak by to vstřikovali.
Blbost nejspíš.
Tak ja mám tu zase tvrdenie, že je to WDC order. Čo je za ■■■■■■■■ štartovať podľa FP?
WDC je, když je klasický víkend, FP je u sprint víkendu
Když vsadím na Dortmund, tak prohrajou i s Horní Dolní.
Když proti nim, tak hrajou jak o život…
Nech je to akokolvek, obe riesenia su pekne hlupe, ked vcera sme kvalifikaciu mali. Sice sprintovu, ale je to urcite reprezentativnejsie a ferovejsie ako WDC aj ako FP1.
A pokiaľ sa Q pôjde zajtra Ferrari je na tom zle … Všetci SIM jazdci budú na WEC v Bahraine. Keďže sa končí dnes ale ostávajú tam a Arthur Leclerc tam tiež letí zajtra
Sainz do RB?
To by bola celkom bombicka.
PS: Klobuk dole pred Stevom, Pepom a Jirkom. Takto zaujimavo komentovat uz vyse hodiny zabery dazda, to by nedokazal hocikto. Velmi vela zaujimavych informacii, spekulacii a noviniek.
Tak pojedeš ty ne?
Volant máš, PC taky.