Tu sa zase rieši viditelnosť nie podmienky
Samozřejmě, Horner se cestou do paddocku stavil na Olympu u Dia…
Kam se hrabe Brown se svými kontakty přes média.
Idem aspoň zatiaľ sprchu mi to vyhovuje. Nech ešte tak 15 min počkaju.
Souhlasím.
A s těmi traktory - to se dělá z jakého důvodu?
Není celé.
Ale už je přístroj funkční.
No pane jo. Pokud se plni kola vodou tak to asi moc seda zona nebude. To zakazou hned. A pookud to tak je, tak ma Max sanci. Protoze by to mohlo bud zpomalit McLaren, nebo to bude pouzivat i RBR a Max bude rychlejsi.
Ale bylo by to pekne kdyby to byla pravda. To by se Brownovi to jeho cistoucke kralovstvicko bez poskrvnky rychle zbortilo.
To bylo furt, my jsem fer, nechame oba piloty zavodit, Stella se bil v prsa jak jejich strategie s piloty je nej. No a najednou TR, mezirka v kridle, ted voda v gumach.
No to se nam to sleduje F1, kdyz dochazi na ma slova.
podla mna máme ešte polhodinku určite
Uz by ale mohli jazdit. Su to najlepsi piloti na svete a podla zaberov uz neprsi tak husto alebo neprsi vobec. Co chceme cakat, kym trat uschne? A ak je tam stojata voda, tak nech ju marsali odstrania.
Je to motorsport a pocasie k tomu patri. To uz rovno mozu jazdit simracing.
no ono, stále počúvame vo vysielaniach… že FIA čaká, trať ešte nie je bezpečná… ja ako rozumiem… ale ved ten pilot nemusí ist na 100% … a ako píšeš… stále počúvame, že su to uplne nadludia a top piloti sveta… a teraz prišiel oznam… že reštart za polhodinu… teda 20:00 našho času…
Odveta za tu pentli pro Maxe.
Jak rika klasik.
Vzali jste nam body, tak tady mate pres dr_žku.
Unterwasserman Bull
a hlavne FIA je k daždu posledné roky totalne makka … ja ako nechcem… aby tam jazdci jazdili na oceane… ale momentalne to kludne vyzerá jazditelne
Ale tohle je právě rozhodnutí FIA, otázka je, jestli by piloti raději nejeli.
Jediné, s čím asi piloti budou mít problém, je viditelnost.
Formula 1 - The home of risk takers, late brakers and history makers.
To mají v popisku na Twitteru.
Tak nemůžeš mít vodu v pneu i na dráze …
Myslim ze jo. Kazdej z nich si mysli, ze na vode bude nejlepsi. Nebo aspon vetsina. A tipnul bych ze mladosi se na to tresou. By chteli napodobit Maxe.
To jsou ty lodní divize.