LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Nič neignoroval, nevymýšľaj si bludy :wink:

nemusíme chodiť príliš ďaleko, RF v SQ3 po Charlesovej crashke v Barcelone

V jazdeckej kvalite žeby? Ked si aspoň dobrý, tak si vieš ostrejšie správanie aspoň nejako ospravedlniť. Inakšie Max sa za posledne roky zmenil v tomto. Určite je aj v sympatiach na mile pred tým večne sťažujúcim sa anglánom.

1 lajk

Bože, to je zase “diskuse”.

Q jsem mimochodem prospal, při současné F1 mi to nevadí.

Takže Max to přiriskoval a část fóra má Vánoce. No stalo se to Maxovi třeba i v Saúdské Arábii 2021. Hlavně že je naživu. Blahopřeji Russellovi a Ferrari, ve výsledkové listině bych ocenil výše i nějaký ten McLaren.

A to je asi tak všechno, “diskutujte" dál.

Bianchi, taky byla malá pravděpodobnost, ale já myslel že se tomu chce vyhnout. Opravdu jezdec ve zdi je podle mě v kvalifikaci konečná pro všechny za ním.

2 lajkov

Však kdo by sledoval kvaldu a dělal z toho nějaké závěry, od toho je FP1, ten je stěžejní že jo :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 lajkov

2 lajkov

takze pod zltou vlajkou sa da dosiahnut cas na PP. viac mi netreba tuto sezonu :smiling_face: Mercedesu treba pogratulovat k tomu, ze si sampionat zabezpecil z kazdej strany a to myslim bez ironie. Fakt to poistili z kazdej strany ako bolo treba. Ferrari pod Brownom a Todtom sa ukazuje ako amateri

1 lajk

Ale je zarazejici jak malo staci, double yellow na konci Q a stanice ma co vysilat az do vecera, to je brutaaal.

Ano, aj Rosberg v 2016 v Budapesti takto ziskal PP. A zlepsenie sektorovych casov pod zltymi som videl tiez viac krat, nie je to ziadna prevratna novinka…

3 lajkov

8 lajky

2 lajkov

No môj názor že to je trochu záživnejšie ako kedysi aj napriek pomalším časom

Fernando měl pravdu, tohle by odřídil i kuchař. S tímhle tam muže být Alo klidně i po padesátce. :smiling_cat_with_heart_eyes:

1 lajk

nechapem co tu vsetci bluznite o cervenej vlajke? z bezpecnostneho hladiska to nebolo absolutne treba, lebo keby ano tak to potom vzdy ked v pretekoch vyleti auto ma ist automaticky cervena vlajka. ta sa v kvalifikacii takmer automaticky ked je auto mimo trat dava len a len z dovodu aby bolo mozne este odjazdit dalsie kola, lebo to auto neodpracu za pol minuty, ale kvoli bezpecnosti to naozaj nieje potrebe lebo potom by to bolo potrebne predsa aj v pretekoch. no a naco uz mali davat cervenu vlajku ked kvalifikacia uz skoncila?

a ti co teraz nadavaju na russella tak keby na jeho mieste bol ktorykolvek iny jazdec spravi uplne to iste, uberie len to absolutne minimum a bude dufat, ze mu to bude stacit ci uz pre komisarov, alebo pre dobry cas :slight_smile:

uz vidim ako by minimaxo, lujzo, alfonzo,… obetovali pp pre nejake zlte vlajky :slight_smile:

to, ze sa da ziskaj pp aj pod zltymi vlajkami je problem pravidiel ked to spomalenie je definovane totalne vagne, ved nech daju, ze pod zltymi musis ist taku deltu a pod dvojitymi zas onaku a vec je vybavena, ukaze mu to na volante a nebudu ziadne spekulacie, ci spomali dostatocne, alebo nie

na maly okamih tam preblikla info o tom aky mal russell naskok po druhom sektore na leclerca, neviem to naisto ale mne sa zdalo ze tam bol naskok okolo pol sekundy, neviem naisto lebo to bol fakt len okamih. nevie to niekto presne aky bol ten naskok russella? lebo ak by to naozaj bol taky velky naskok tak potom sa da vyhrat pp aj pod dvojitymi zltymi v jednom minisektore

Podla sektorov mali prve 2 sektory takmer identicke, ale je pravda, ze ferrari permanentne stracalo v 3. sektore lebo uz proste nemalo bateriu

tak ale ked argumentujes cisto bezpecnostou tak to potom musis aplikovat aj na preteky a jazdec v barierach musi tiez znamenat automaticku cervenu aj v pretekoch, ina moznost nieje

v kvalde ju davaju preto aby sa este ak je to mozne dali odjazdit dalsie kola, lebo odpratanie auta trva niekolko minut, ale v case kedy uz kvalda skoncila nieje dovod davat cervenu

podla mna by to malo byt tak, ze pokial je este teoreticky mozne odjazdit merane kolo tak by sa hned mala dat cervena, ale pokial uz ani teoreticky nejde odjazdit merane kolo po restarte tak maju v danom sektore dat zltu pripadne dvojitu zltu a umoznit dokoncit merane kola, lebo bezpecnost to dovoluje kedze v pretekoch by cervenu vlajku urcite nedali kvoli auto v barierach

Když je jezdec ve zdi, očekávám dvojtou žlutou v závodě.

2 lajkov

nebudem sa hadat, ja som to zazrel fakt len na okamih a zdalo sa mi, ze tam mal velky naskok, ale ak nie tak nie

v konkretnom marsalskom sektore a to iste ma platit aj v kvalifikacii ak uz nieje mozne restartovat kvaldu

1 lajk