LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Najlepší pilot histórie s najlepším motorom vo štrku. :clown_face:

2 lajkov

Každemu sa vždy stane, ked musí ísť za hranu. Na konci dňa najviac strati vždy ten ktorý bural. Vždy to tak bolo aj s Charlesom. Leclerc je väčšinou prvý ktorý nad sebou reflektuje.

Za to nemohl, se to sklouzlo.

3 lajkov

A proč teda bude ze smečky RB startovat poslední?

snad charles zajtra potvrdi navrat dobrym vykonom v pretekoch, podstatne je, že ho tie zle vikendy nepoložili a vyzera, že tempo nema uplne zle

On není na 5 místě?

1 lajk

Myslím, že opravy ho posunou na start z boxové uličky.

Za čo chceš RF, veď bol ďaleko mimo trať a koniec kvaldy

On tam nemohl někdo vletět?

2 lajkov

3 lajkov

Pri tom ako často vie FIA meniť rozhodnutia sa nebudem čudovať, že Russell zajtra štartovať nebude z PP. Neviem ako vy, ale ja by som sa nečudoval. Monako riešime ešte teraz.

to samo…    

2 lajkov

intergalaktický Emil v bariére,no stane sa to aj tým najlepším…len žiadny hejter-fanda-mozgový titán RB,tu nie je asi plačú do posteľnej plachty…Ferrari výborný výkon,Russel nič neporušil,na zajtrajšok som zvedavý na raketový štart červených a následnú bitku…športu zdar a F1 zvlášť….

6 lajky

V čom je akože Russell horší ako Max? väčší hajz.l tam nie je

To by musel byť Horner v čele Ferrari a nie ten zdutý páprdo

kimi: how did george improve?
bono: he did currently lift at the yellow
kimi: but it was double yellow

:smiley: kimi pôjde na prevýchovu

1 lajk

2 lajkov

Koľkokrát niekto vyletí mimo trať a koľkokrát je z toho RF? zďaleka to nebude 1:1 :wink: RD je vtedy, ak je niečo na trati, auto zastane na nebezpečnom mieste a podobne, aj to nie je vždy RD, väčšinou len VSC, už minimálne SC, nie to ešte RD…pamätáš VC Brazílie a ako všetci vylietavali na jednom mieste? tiež nebola RF

Dobre mercedes ma aj tak rychlejsie auto zajtra nas sfukne… aspon zas nebudu reci ze charles nepremenil pole​:grinning_face:

1 lajk

Však Charles by měl být týmový hráč a vyřadit oba Mercedes v prvním kole, pak to půjde