LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

? Však reálně ty první pokusy od Piastriho i Verstappena nebyly dobrý. Leclerc se v druhým pokusu nezlepšil, tak nevím, proč bych tu trolloval?

2 Likes

@prancinghorse očividně sis spletl adresáta na zprávu o trollení.

S vama je zase dneska řeč, pánové. :upside_down_face:

2 Likes

Ech Q jsem zmeskal, no nic dam si HL, vysledek zajimavy, Mclareny si jedou pro win, koukam Her Hermann slabej jak caj, RUS ho vypraskal…:person_cartwheeling:

1 Like

Toto je zjavne jeden z tých víkendov, kedy bude Lando viac-menej bezchybný, podobne, ako v Austrálii, uvidíme, či mu to vydrží do budúcna, alebo to zase klasicky “bottlne”, ako má vo zvyku.
On je vlastne, ako Arsenal :smiley: .

Leclerc na Ferrari 2. kdyby sis nevšiml.

1 Like

Od rána sedím na veterině, kouknu na diskuzi po Q a vidím tu tohle, tak co bys čekal za reakci/diskuzi?

Max neměl mít to dítě, ztratil hodně výkonu od té doby :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Ztratit tady vteřinu je jako realně ztratit 2. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Mega výsledek…než se podíváš na tu ztrátu :grin:

Proč by Dejva zajímalo Ferrari, když je před Maxem? :open_mouth:

3 Likes

Novacik Bortoleto na podradnom Sauberi porazil zazrak storocia AA na druhom najrychlesm aute?
AA asi nie je taky zazrak,ako ho tu niektori zaslepeni fandovia a jedna zamilovana fanynka opisuju.

takze s minulorocnym autom by to dal na P2. V RB im ide karta.

Dřív Max bojoval, pak Horny běhal po paddocku s telemetríí, že při žlutý vlajce prošlápnul plyn, a tím zpomalil o 0,002s. A to v době, kdy se vozil o 1s předevšemi.
Ten tým umřel.

Rikal jsem si ze neni jeho, ale evidentne je…ve hre je taky mozny race ban, ze mu jen zapadly kulky do bricha, jestli mu tedy nekdy sestoupily :owl:

1 Like

nech to dobre dopadne

4 Likes

No počkej Honzo, jestli je ti špatně tak jsi asi na blbém místě, ne? :stuck_out_tongue:

Né sranda, ať je ořechovi lépe. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Nedávno jsem koukal na Dr. House. S02E13 - Modelka.
Ona je modelka, a pak zjistí, že má v břiše nesestouplá varlata, takže to je vlastně obojetník.

neporovnatelne… ine pneumatiky, ine poveternosne podmienky…

Hográk si tam šiel po konskú dávku netrollenia :smiley: .

4 Likes