Vzhledem k tomu, že Charles musí stahovat, seč to jde, ale současně se jede na trati, kde Max vyhrál už 4krát (3krát GP Rakouska, 1 GP ˇStýrska), se těším na napínavý sprint i závod. Snad bez technických problémů, smůly a zpackaných strategií na jedné nebo druhé straně.
Myslím si, že šprint bude o ničom ale snad sa mýlim
Otázne je kto si začal kto je viac bezcharakternejší. Za mňa teda tí oranžoví parchanti. Ty máš samozrejme opačný názor, ale to ma neprekvapuje.
Uvidíme, no.
Pokud by Max vyhrál spint i závod, potom před Charlesem bude mít náskok 50 bodů, což je podle mě určitá psychologická hranice. Ale v sprintu samotném se moc riskovat nebude, to je pravda.
Dneska teda jedna z těch méně povedených kvalifikací Alonsa. Cca 3,5 desetiny na Ocona je docela dost v Rakousku. Uvidíme co zítra Q4.
Skús niečo sofistikovanejšie. Takéto primitívne výkriky do tmy nikoho nenaštvú. Práve naopak. Si len na smiech.
Podle mě se v davovém chování projevují tytéž vzorce a zkoumat, který dav je “lepší” nebo “horší”, naprosto postrádá smysl.
Smejem sa aj na tvojej lóvenčine.
Ja som s tým nezačal. To Donnie. Ten keby si nekopol do Hamiltona alebo jeho fanúšikov, tak by to nebol on.
Chápem že máme opačný názor a je to ok. No ja som vychádzal z veľkej časti aj čo sa týka futbalových fans. Celkovo britskí fans patria k tým najhlúpejším čo som kedy videl. A o ich rasizme smerom k svojim reprezentantom ani nehovorím. Na druhej strane ja si pamatám z minuloročnej VC Holandska ako tlieskali aj Hamiltonovi keď skončíl druhý myslím.
Edit: teraz vidím tvoj posledný koment a vidím, že začínaš pridávať rôzne veci v rámci “to by nebol on”. Nehovoril som o jeho fans ale britských celkovo. Rovnako ako som teraz nepovedal jedine krive slovo ked sa vybúral.
Aha, takže Alonso od Q1 poškozená podlaha. Já si říkal, proč nezlepšuje časy v následujících částech Q…
Zamrzí, tady byla velká šance na extra výsledek. Ale uvidíme co sprint a závod, může myslet na cestu kupředu.
Ještě nevím co ten Perez, přijde mi jako vtip aby mu teď dali +3 když neměl vůbec postoupit do Q3. To je zase velká hrubka FIA.
To by si nedovolili ho stopnout v Q2.
Tak to je velká chyba, to nevím co s tím chtějí dělat. 3 místa by byl vtip, měli by ho posunout minimálně za Hamiltona.
Co s tým má spoločné Hamilton?
Perez kvůli porušení limitů tratě neměl postoupit do Q3. Hamilton s tím nemá nic společného, ale Pereze by měli posunout na startu za něj si myslím. To znamená Perez 10. a Ham 9., ale nevím jak to vyřeší…
Var
Tu VAR ani nebol potrebný. Bolo to v pohode viditeľné voľným okom Péreza nemali pustiť do Q3. Na jeho výjazd za čiaru reagovali neskoro. Možno zámerne, neviem.
Měli by mu smáznout čas a kde by skončil v Q2 tam by ho měli poslat. Je jasné že by měl být minimálně až za Gaslym který díky němu nepostoupil.
… koukám že měl být ještě za Albonem a Bottasem, takže opravdu mega rozdíl že to nechali být až po kvalifikaci.
Hamilton bude asi ajs Russelom meniť komponenty tak sa asi prepadne… ja si myslím ze by ho mali posunúť tam kde by bol bez toho času, myslím 13. miesto?