LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Bývalý pilot Manoru vo Formule 1 Roberto Merhi nastúpi tento víkend vo farbách tímu Campos vo Formule 2, keď nahradí zraneného Ralpha Boshunga. Španielsky pretekár sa stane vo veku 31 rokov a 109 dní najstarším jazdcom, aký v tomto šampionáte jazdil, pričom prekoná svojho krajana Sergia Canamasasa. Ten držal rekord od roku 2017, kedy nastúpil do pretekov vo veku 31 rokov a 91 dní.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/69942/live-kvalifikacia-na-vc-rakuska-3

Alonso, zlom vaz :upside_down_face:

Divný Péro už jezdí časy a Max čeká. Asi Péro na hraně a necítí to.

Limity trate začinajú mazať časy. Počas tréningu ani chýru. Som zvedavá podľa akých pravidiel sa ide jazdiť tento víkend.

Bílá čára je limit.

To mi je jasné len to podľa mňa mali riešiť už v prvom tréningu.

Konečne som sa dozvedel, ako merajú výjazd za bielu čiaru. Eisele pred chvíľou hovoril, že pod obrubníkom je zabudovaná elektronika (senzory).

Stop the count… stop the count

Ten Aston. Nevím, co si o něm myslet.

Ricciardo. Pain.

Aston Martin si tím zeleným RedBullem asi nablinkal do bot. Vettel nakonec zcela poslední.

Ak sa McLaren nezbaví cez letnú prestávku Ricciarda, tak naozaj nerozumiem o čo im ide…

Docela slušná trága no.

Ono je to všechno hodně těsný, ale na takových místech by vůbec neměli být.

Jinak Alonso :+1: :slightly_smiling_face:

Možná Vettela bodla včela, kdo ví…

Nic. Prostě “Car of the Year”.

Naštěstí mi dneska udělal náladu už Pogačar, takže Aston neřeším. Preventivně jsem ani v nic nedoufal, snad kromě toho, že zvládnou natlakovat pneumatiky.

Čísla neklamú… Z posledných 17 Grand Prix bodoval Ricciardo v 4… Slovom štyroch…

2 Likes

Oni snad za překročení limitů škrtli čas oběma v Astonu.

No jdeme na Q2.

Ricciardo OUT, Vettel IN a všichni budou happy.

A Ricci může zaparkovat v AM, i když je to tým o ničem.

1 Like