Pěkná reakce fanoušků.
Snad rozmlatil aj prevodovku a zajtra P20, škoda že je šprint
Treba toho potrata nahlasovať kým si ho admini nezavolajú na koberček.
Karma je sviňa, aby v nedeľu neplakali
Tak to rozbil. Jsou i horší věci.
Navíc pro něj trochu štěstí v neštěstí, že se to stalo v kvalifikaci do sprintu.
Ešte sa môže prebojovať na šieste miesto v šprinte.
Slavili to jak titul. Smutný.
Hamilton oba prave zavesy odepsane, skoda.
Bože aký je ten Leclerc uplakaný Škoda Lewisa, ale aspoň to bude zajtra zaujímavé.
Mercedes dnes vyzera celkom konkurencieschopne, Hamilton si ten naraz mohol nacasovat aj lepsie- napriklad v Jiddhe.
Na druhej strane, aspon sa to stalo v sprinte.
presne tak, Mercedesáka spoznáš na 100 honov
Kdyby nebyl štěrk, tak nehoda není. Bohužel.
Já bych fans na tribunách vůbec nekomentoval, protože mi přijde, že ti už dávno ztratili úctu k motosportu a myslí si, že výsledek je popcorn, který mají v ceně lístku. Pískalo se na Vettela, když v roce 2013 jezdil jako z partesu, pískalo se na Hamiltona, na Verstappena - už je to jako ve fotbalu. I v tenise to zhrublo a to býval takový džentlmenský sport.
Netrefil první zatáčku, proč ho to ale nenechali zkusit další kolo a raději hned zajel do boxů mi hlava nebere. Přišli o pokus.
To ať piskaj. Ale když se někdo vybourá a ani nevylezl a oslavují to jak titul. Smutný.
Aha, já teď nemám k dispozici onboardy právě. Podle kol už v Q2 zajel jen 6 kol a Ocon 10.
Teď musí !!! Jdeme na to.
Vtipné je to hlavne vďaka tomu, že Hamilton ani nebojuje o víťazstvá a titul, Max aj Charles sú pred ním a tu je aspoň poznať všetkých hejterov, ktorí sa tešia aj z tohto.
Som rád, že môj život fanúšika F1 nie je taký tragický, aby som sa najviac tešil práve z vypadnutia súpera
Nerozumim, o co jde…