LIVE: Kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

Pěkná reakce fanoušků.

Snad rozmlatil aj prevodovku a zajtra P20, škoda že je šprint

Treba toho potrata nahlasovať kým si ho admini nezavolajú na koberček.

4 Likes

Karma je sviňa, aby v nedeľu neplakali

Tak to rozbil. Jsou i horší věci.

Navíc pro něj trochu štěstí v neštěstí, že se to stalo v kvalifikaci do sprintu.

1 Like

Ešte sa môže prebojovať na šieste miesto v šprinte.

Slavili to jak titul. Smutný. :grin:

Hamilton oba prave zavesy odepsane, skoda.

Bože aký je ten Leclerc uplakaný :cry: Škoda Lewisa, ale aspoň to bude zajtra zaujímavé.

Mercedes dnes vyzera celkom konkurencieschopne, Hamilton si ten naraz mohol nacasovat aj lepsie- napriklad v Jiddhe.

Na druhej strane, aspon sa to stalo v sprinte.

2 Likes

presne tak, Mercedesáka spoznáš na 100 honov

2 Likes

to @Situs: nevíš, proč Alonso nezajel žádný čas? :thinking:

Kdyby nebyl štěrk, tak nehoda není. Bohužel.

Já bych fans na tribunách vůbec nekomentoval, protože mi přijde, že ti už dávno ztratili úctu k motosportu a myslí si, že výsledek je popcorn, který mají v ceně lístku. Pískalo se na Vettela, když v roce 2013 jezdil jako z partesu, pískalo se na Hamiltona, na Verstappena - už je to jako ve fotbalu. I v tenise to zhrublo a to býval takový džentlmenský sport.

2 Likes

Netrefil první zatáčku, proč ho to ale nenechali zkusit další kolo a raději hned zajel do boxů mi hlava nebere. Přišli o pokus.

To ať piskaj. Ale když se někdo vybourá a ani nevylezl a oslavují to jak titul. Smutný. :grin:

1 Like

Aha, já teď nemám k dispozici onboardy právě. Podle kol už v Q2 zajel jen 6 kol a Ocon 10.

Teď musí !!! Jdeme na to.

1 Like

Vtipné je to hlavne vďaka tomu, že Hamilton ani nebojuje o víťazstvá a titul, Max aj Charles sú pred ním a tu je aspoň poznať všetkých hejterov, ktorí sa tešia aj z tohto.
Som rád, že môj život fanúšika F1 nie je taký tragický, aby som sa najviac tešil práve z vypadnutia súpera :smile:

2 Likes

Nerozumim, o co jde…