Monaco je specifická trať, navíc Helmut s Hornerem řekli, že od Barcy to bude jiný, ty jim snad nevěříš?
Tak Hornerovi odvolaném po loňské GP Austrálie a pak znova po letošní GP Imole se moc věřit nedá, je to kouzelník
hlavne ze sa tu zo mna smiali ked som pisal ze McL sandbagguje :DD
Tak je pravda, že kdyby byl Horner odvolaný a bylt tam jiný manažer, tak se věci rozhýbou a bude se RBR posouvat více správnou cestou skrze organizační strukturu a nábor inženýrů. Ale tak je lepší si nechat Hornera a odejít opory no, alespoň pro RBR
Vzdávat? To ne, on nám zase někdy v budoucnu nějakou tu radost udělá
I v praktické rovině na nějaké vzdávání pro Maxe by neměla být možnost. Zatím fakt ne.
Tak McL má tenhle build up v Monacu pravidelně. Ale RBR s Maxem jezdili na výpary očividně
Teď jsem to dokoukal.
7 desetin? What?
Tak ono se říklá, že Monako odděluje zrno od plev.
to teda, preto Lui celý víkend nestíha a Mercedesy skončili v Q2
Mozna ze vyhraje, je to lucky boy 🫵
Když Lui nestíhá, tak jak mohl zajet rychlejší čas, než Max?
Zajtra McL stačí okopcit Ferrari 2024
Reálne zase na čo toto povedal Norris? Zajtra to náhodou výhra Charles a internet ho roznesie na kopytách. Proste on musí dostať lepší mediálny tréning
Cetl jsem ted ze Horner bude po Monaku nahrazen.
Lando skvěle. Kdo toho kluka vyřadil z boje o titul dělá velkou chybu.
Kája je doma velký šikula.
Oscar se ještě stále učí, takže OK.
Emil jak jsem už psal se mezi svodidly necítí komfortně a s letošním vozem se lidně mohl propadnout hlouběji.
Kluci z Rubidia jsou šikovní.
Nepostup Tsunody mě nepřekvapil, povýšení do RB je za trest.
Alo OK, Ocona s Albonem jsem v Q3 nečekal.
Strolla s Flaviem by měli z F1 vyhnat.
Alo OK?!
To musí být tvuj největší kompliment, co si mu kdy složil.
Byla to poklona Adrianovi, jak rychle dokázal svou přítomností všechny přinutit, aby konečně začali makat. Myslím, že Adrian už pár rad daly a ty se teď začínají projevovat na výkonech. Alonso zkušeně, ale Stroll zcela evidentně na všechno seje.
Ferda is on fire!