LIVE: Kvalifikácia na VC Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Monaco je kratucka trat, myslim si ze tie tri desatiny straty Hamiltona na Leclerka je dost

2 Likes

Prauda, dostane 0.7s kdyz ma ukazat mistrovstvi.

Pak nekde neco vyhraje se stestim nebo nahodou a zas tu bude velkohuby Hermann a jeho boj o titul.

2 Likes

Asi se k tomu pro dnešek mít nebudou :smile:

3 Likes

Doslova řekl, že letos nebojuje o titul. :slightly_smiling_face:

1 Like

Mimochodom, toto bola myslim 10ta Q (vratane sprintovych) a maly naskok 0,1s je z nich druhy najvacsi, 8 pod desatinku.
Dlho si nepamatam takto tesne a teda aj napinave kvalifikacie :slight_smile: :+1:

6 Likes

Davide nech tady toho divadla. O titul bojuje, vytáhnout to po Q co se mu tolik nepovedla je prostě ubohé

1 Like

Včera jsme to řešili na TB a já si byl jistý, že v Monacu vyhraje Max, protože dá kvalifikaci a předjíždět se nedá…

…já dneska po Q:

3 Likes

Hermann je most overrated v historii sampionatu.

… tohle vzdát, to je ostuda sportu, Davide :thinking:

3 Likes

FB_IMG_1748100771516
Připravme se na zítřejší cirkus s pitama zitra a nudnou jizdou ve vláčku

2 Likes

David si tu děláš ostudu rád a často :smile:

1 Like

No v teoretické rovině bojují o titul všichni :smiley:
V praktické rovině už je to horší. :slightly_smiling_face:

Monaco je specifická trať, navíc Helmut s Hornerem řekli, že od Barcy to bude jiný, ty jim snad nevěříš?:stuck_out_tongue:

2 Likes

Tak Hornerovi odvolaném po loňské GP Austrálie a pak znova po letošní GP Imole se moc věřit nedá, je to kouzelník :sweat_smile:

4 Likes

hlavne ze sa tu zo mna smiali ked som pisal ze McL sandbagguje :DD

5 Likes

Tak je pravda, že kdyby byl Horner odvolaný a bylt tam jiný manažer, tak se věci rozhýbou a bude se RBR posouvat více správnou cestou skrze organizační strukturu a nábor inženýrů. Ale tak je lepší si nechat Hornera a odejít opory no, alespoň pro RBR

Vzdávat? To ne, on nám zase někdy v budoucnu nějakou tu radost udělá :smiley:

I v praktické rovině na nějaké vzdávání pro Maxe by neměla být možnost. Zatím fakt ne.

2 Likes

Tak McL má tenhle build up v Monacu pravidelně. Ale RBR s Maxem jezdili na výpary očividně :smiley:

Teď jsem to dokoukal.
7 desetin? What?
Tak ono se říklá, že Monako odděluje zrno od plev.

1 Like