LIVE: Kvalifikácia na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Ja nemám dôvod tomu neveriť

Max do Mercedesu nepatrí, nehodí sa a nedáva zmysel ani ekonomický

A po posledných 2 Quali ešte menej ako predtým

to sudis ty ? ci tam patri alebo nie? ci sa hodi alebo nehodi? ekonomicky? akoze nemaju na majstra sveta peniaze ? :smiley:

po poslednej quali v tretom aute duplom :stuck_out_tongue: :smiley:

Nervičky nervičky? :joy:

Si mala nehodu alebo si taká poslabšia odvždy?

1. Chodia spolu hrať padel a bežne sa stretávaJÚ so všetkými okrem Maxa
  2. Povedala som, že sa stretáva so všetkými okrem Maxa.

Koho klameš, keď si to napísala predtým v množnom čísle? Alebo si len ťažko mentálne reta.rdovaná (to je odborný termín, skrátene idiot - vyšší stupeň mentálnej reta.rdácie od tebou spomínaného de.bila)?

Čo tak sledujem tak sa v pomerne krátkom čase karta riadne obrátila z hľadiska jeho popularity. Nezáväzné vtípky a zľahčovanie udalostí, prakticky všetko za čo bol donedávna vynášaný do nebies, je razom vnímané negatívne. To musí byť nepríjemný tlak. Ak sa nič zásadné výsledkovo nezmení tak si myslím, že cez leto sa rozhodnú ich swapnúť po sezóne

Posledné dve quali:

• Saudská arábia - Max PP, Russell P3
  • Miami - Max PP, Russell P5

Majú podobne výkonné autá v Q, len Max dal (najmä v Saudskej) ideálne kolo a už o ňom aj Stella otvorene hovorí, že je lepší kvalifikant ako ich piloti.

Ona sa len trasie a bojí toho, že by to mohla byť realita, preto tu predvádza sebaklam ako sa Max niekam nehodí, neoplatí sa a nikto ho v Mercedese nechce.

Preto tu šíri nenávisť, uráža a je úplne mimo reality v tejto téme.

Ten strach z nej srší v každom komentári. :sweat_smile:

1 Like

Vyhození Vasseura bych teď vnímal jako zcela mimo mísu a velmi zbrklý krok :thinking:

3 Likes

Ako je očividné, že si neporadili s tou zmenou zavesenia a potrebujú to pochopiť. Ak z toho majú ťažiť v 2026 tak je to za mňa ok. Tiež by som Freda nevyhadzoval ale dáva to dosť veľké otázniky s ohľadom na budúcu sezónu. A hlavne ma fascinuje ako sa u Tifosi z miláčika a spasiteľa, stáva zatracovaný klaun, behom pár týždňov

Proč? Po Binnotovi přebíral 2 nejrychlejší auto.
Otevřel lodní divize, vykupoval inženýry atd. Stálo to je X miliard eur.
Dotáhl to někam, ani nevím kam.

Buď přísnej.

Nemyslím že by to přineslo něco prospěšného, naopak.

1 Like

Nebudu za to oblíben, ale už jsem to letos psal, Leclerc je ten co už je ve Ferrari příliš dlouho. Sedmý rok? To už podle mě bez úspěchu drhne. Ti by měli získat Maxe :man_shrugging:

2 Likes

Slyšel jsem Max ve Ferrari? :grin:

Uz kupujes tričká? :joy:

Začínej s tím ještě ty. :grin:

Jenom trošku :thinking::joy:

Spíše četl :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Tohle tam má být za 2 hodiny :eyes:
image

1 Like

ideální počasí na závod

1 Like

Dnes spát asi nepůjdeme :smile:

1 Like

Hm… spíš tam nic nebude. Jede se 16.00 místního času a to vypadá v pohodě.
Maximálně něco podobného jak začátek sprintu.

1 Like