LIVE: Kvalifikácia na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Ideálny pár si už ty a spineless. :rainbow_flag:

1 Like

jedna Q, jeden SC, jedno rozhodnutie… alebo ako vravis ty, treba zobrat do uvahy celu sezonu…

Tak reagoval si na Q výsledky. Nevím, proč tu najednou píšeš o SC

Zvážim to. Ty by si mohol tvoriť so Situsom gay pár. Také ideálne brnenské progresívne lásky. A spolu by ste mohli snívať o #33.

3 Likes

LoL :joy::joy: tak toto je goooool

1 Like

Chápu, že pro tebe progresivismus je problém, když preferuješ cestování v čase a proto jsi na Slovensku :smile:
Jinak hejt na gaye případné zesměšňování je známkou rozkladu osobnosti a popírání téhle orientace u sebe sama. Tak se nemusíš stydět Šimonku, jsem nevěděl, že se tě ten návrh ke Kiks takhle dotkne

radar na dobu startu závodu

1 Like

Ja som si vybral Slovensko, že sa tu narodím asi​:joy::joy::joy: Honzíku však kľud, ja chápem že sa ti tá predstava páči a si z nej celý hot. Však ja na to rande kľudne pôjdem, s Kiks sa dá narozdiel od teba aj porozprávať.

@Hedgehog treba urobiť znova tamto lebo je tam limit

To máš pravdu, že my dva si nemáme co říct, když tu máš neustále mokrý kalhotky z každýho prdu u Leclerca :smile: a nemusíš reflektovat na druhý to, co tě vzrušuje

Aston Martin in Miami Qualifying:

2023 - 1:27.079
2025 - 1:27.604

Five tenths slower after two years.

Ešte dačo k vývoju AM :smiley:

Ved o Verstappenovi uz snivaju davno. :grin:

Ty mu mas co vycitat. Keby si na koniec tej vety dal namiesto Leclerca Alonsa, tak je to o tebe a spinelessovi dokonalo napisane. :sweat_smile:

4 Likes

Však mne sa páči ako argumentujú, tým istým čo oni sami si myslia o Alonsovi xDxD

2 Likes

Nie nie, do kavy si nedavam ani jedno, len mlieko. :slight_smile:

A kde som pisal nieco o Russellovom vztahu? Len som napisal, ze Max ma aj ine priority, zatial co chlapci maju viac casu chodit spolu so svojimi frajerkami na vecere. Max travi vela casu simracingom.

A toto su dalsie AI obrazky, vsak? :smiley:
Ved normalne chodi obcas na party ako vacsina ludi, rovnako ako aj Lando napriklad.

image

V Maxovom pripade to nie je len “hranie sa”. Chalan ma svoj tim a celkom dobru karieru v tom.

Ja mam uplne na kare co robi Russell za aktivity, len som ti vyvratil tvoj blud, ze sa s Maxom ostatni nestretavaju, zatial co s Georgom ano.

Zvysok som ani nedocital…

To sú naši Honzíci v celej svojej kráse. :joy:

@Nordotor čo si myslíš o tom Fredovi ? Elkann ho vyšmarí kvôli neuspokojivým výsledkom ?

Neviem Fred blúzni. Aj tie rozhovory celé zle. Binotto síce bol horší, ale Fred sa začína približovať. Akože nerád vyhadzovať pred 2026. Ja by som mu dal ešte šancu do konca 2026. Ale je tam docela zaujímavá možnosť a nie tak nebezpečná. Nikoho nevyhodiť, ale urobiť výmenu Scuderia Ferrari F1 a Ferrari AF Corsa WEC. Vasseur x Colleta

Ty na Silvestra sedíš doma ? Lebo ani to odkial je tá fotka nevieš.

Nájsť fotku na párty MV nie je problém.

Tak čím sa tu ohanas

A zase si deb il čo si ide svoje pritom mi vkladá do úst čo som nepovedala povedala som že stretáva sa zo všetkými pilotmi okrem Maxa !

Debata bola o Russellovi

Stačí nebyť zakomplexovaný z Russella, ale ty si.

Alebo si len debilný ( to je odborný termín) a nezvládol si ani čítanie s porozumením v 3 ročníku ZŠ !

Hrozne tá musí sr. at, že Max ostane v Tom bordeli …

ja len ci tam tuto vas udiskusiu, len aby si neostala smutna ked max prejde do mercedesu ( co dufam ze nie) namiesto russella a ten tvoj barbie pojde do redbullu, potom sa zasmejem teda aka si si istá… ale chcem ti verit ze nepojde stym mas u mna plus :stuck_out_tongue: