Max by vyhrával ve všem, ale když to řekneš o někom jiným, tak to je trolling.
Nemocná grupa tohoto intergalaktického mistra.
Vy to píšete protože to píšou Max fans. Proto je to troling.
Dejve je ti dobře? Puff se očividně trefil s nemocnou grupou
Něco pro vás
No nemocna grupa to puff sice trafil ako pise Janko, ale grupu netrafil
V pohodě. Včera po SQ jste byli zalezlí jak šneci, dnes jste zase nejlepší.
Na druhou stranu mě to nepřekvapuje, klasičtí fanoušci úspěchu.
Když se nezadaří, tak je neznám, a když jo, tak jdu mávat vlajkama.
Tak proč nevyhrál v Bahrajnu?
Pokud můžu mluvit za sebe, tak po SQ jsem byl zalezlý hlavně protože jsem klasicky zapomněl že je sprint víkend
Někde se stala chyba. Někde mezi nebem a zemí.
Kdyby nebyla sprintová kvalda, tak by byl druhý trénink…
Na tréninky koukám extrémně výjimečně
Kto bol zalezeny hm? Ja som tu bol, gratuloval kimimu a este aj dufal ze vyhra ten speint q nepostrehol zeby tu dakto chybal, Ty tu iba mutiš vody. To si cely ty…
Si byl zalezlej, stejně jako včera, když si napsal nesmysl s čistým výpisem.
Ja som nenapisal nic co by nebola pravda ked pracuješ pre niekoho kto robi pre poštu hlavne ked sa naučíš cislovky a ako sa používajú potom sa ozvi… Inteligent
Na tretie auto velmi dobre vidno ze je to najlepší pilot v galaxii, kym sa neostriela kimi potom ho sufam vystrieda… Este vydrž
Tak jestli neumíš číst, tak to tak můžeš vnímat no. Proto jsem ti dal screenshot, že státní správa není jediný místo, kde chtějí čistej trestní rejstřík.
Ale co čekat od člověka, který ani nepozná nejrychlejší monopost, když má výhodu 0,7s v race pace a napíše, že pilot s tímhle monopostem musel tvrdě bojovat o titul
Bola sobota večer, krásne počasie, obdobie majálesov. Ľudia zo “zdravej” grupy chodia aj von.
To len nemocní honzíci tu sedia nonstop, akurát keď Alo quitne v Q1 alebo Q2 a zároveň Max ide na PP, tak stíchnu a so slzami v očiach len čítajú čet bez prispievania.
Esze sa douč cislovky q co je vypis a odpis…
Ano, nemusel tvrdo bojovat a tak isto nemal 3/4 sezony najrýchlejšie auto minulu sezonu, to len mcl mu to hodne ulahcil… Ďakujeme
Lebo to chces vidieť a hľadáš to tam
Aj dačo čo tam nie je
Neviem kde lebo chodia spolu vo voľnom čase hrať padel a bežne sa stretávajú zo všetkými okrem Maxa.
Takže toľko k tvojim overením informáciám čo stále šíris aj keď sú to bludy.