LIVE: Kvalifikácia na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

O tomto ani nemôžeš vedieť, lebo to sa nikdy nestalo.

A neviem odkiaľ to autor zobral tieto veci, ale o Charlesovi sa nikdy nikde nediskutovalo a ani neviem kedy by toto povedať TW.

A ja môžem povedať čokoľvek,že sa v zákulisí dialo keď o Tom nie je ani len jediný článok

To sú slová jedného diskutujuceho, nepodložené ničím.

Takže ma baví ako si sa zase raz opustil teraz.

Toľko k špekuláciám a vyjadreniam Tota na jeho adresu

A že šéf tímu uzná že niekto je dobrý pilot a keď ten jazdec na pred sebou 20 rokov kariéry, tak to ešte neznamená že o ňom uvažuje v Tom momente, keď to nedokáže vylúčiť že raz sa niekde stretnú.

Väčšinu najmä má Daimler a Ineos

A ani jedny ti zbytočne peniaze vyhadzovať nebudú

Já si myslím že Piastri sedět v letošním RedBullu, tak taky vede šampionát :slightly_smiling_face:

Dnes môže byť zaujímavý súboj Oscar vs Kimi v prvej zákrute, ako v šprinte Kimi dal do vysielačky to "good to know":smirk::slightly_smiling_face:

3 Likes

Veď presne to som napísal, že som o tom nepočul ešte.

Opäť potvrdzuješ aká si guma vygumovaná. Čo som sa opustil? Veď som napísal, že som o tom v živote nečítal, že by mal Wolff záujem o Leclerca, a tak som sa @Nordotor opýtal, či má Wolff lepšiu mienku o Leclercovi alebo čo, lebo mi to nedáva zmysel. Čo na tom nechápeš ty bagandža? Ak chceš na niekoho útočiť, tak skús Norďáka že odkiaľ má tie info.

Skúsim to nájsť ale pred novou zmluvou prebiehali rokovanie s jedným s top tímov mimo Ferrari a malo sa jednať o MERC. A je všeobecne známe že Leclerc bol vždy spojovaný iba s Merkom mimo Ferrari, ale okej pokiaľ má Kiks iné info beriem. A keby LEC teraz vyhodí pár tímom, že je voľný a chce zmenu, tak si myslím že niektorý z top tímov by veľmi uvažoval. Napríklad taký McL alebo RB na 100%, keďže tam už není istota čo Max alebo McL vieme ako to vypadá. U Merku je pravda, že teraz neviem, ale tiež je divné že Toto nepodpísal hneď GR, aby mali pokoj. To isté ako Ferrari robí s Leclercom.

1 Like

Ako si písal George je u Merc také nechcené dieťa. Síce nechápem prečo, ale bohužiaľ je. A sami tak navonok pôsobia.

1 Like

Ja si myslím, že teraz by ho bral RB hneď k Maxovi.

Podľa mňa je to osobnosťou, tým aký je. Lebo jazdecky nemôžme povedať, že by bol horší od Norrisa alebo Leclerca.

Je to jeden z najmenej populárnych pilotov medzi širokou verejnosťou, z top pilotov je jednoznačne najmenej obľúbený a v tíme tiež bolo vždy vidieť rozdiel keď uspel on a keď Hamilton alebo teraz Kimi.

Ako raz povedal klasik - falošný podrazák. Už som videl viac článkov s vyjadreniami, že je úplne iný keď sa zapnú kamery. Ale vidieť na ňom aký je strojený a nasilu.

a myslíš si to vážně a nebo je to klasický antiMax troll :smiley:

Myslím to naprosto vážně, alespoň z toho pohledu že to prostě nejde vyvrátit, takže se to sem velmi hodí :smile:

No iste, hlavne s vykonmi ako ukazal vcera by to isto dosiahol :D.

3 Likes

Bylo důležité skončit až v druhé řadě, když z té první se v Miami nevyhrává. Nazval bych to 5D šachy, ale byl to logický tah :sunglasses:

1 Like

Práve to som aj ja čítal, že je strašne falošný a ani ostatný piloti ho moc nemusia. A v tíme aj body language je taký divný. Inak Charles x RB by mohla byť dalšia éra, len sa bojím že RB spadne v 2026 do midfieldu.

2 Likes

A vas sen je aby taketo 5D sachy hraval aj Verstappen, ale on je taky simpleton. :man_shrugging:

Alebo keby ostal Max a dotiahli Leclerca, tak by som ešte RB dal šancu. Ono aby to ešte nebolo Max x Charles v Astone.

Ten to v kvaldě nezvládl :smile:

Jsem zapomněl, že MS rozhoduje jedna Q, díky za top informaci

No uvidime co sa udeje. Kazdopadne 3 timy na začiatku vestia dobry štart :sunglasses::joy:

Asi vieš čo bude nasledovať, keď príde opäť Kiks. Lebo na Džordža nemôžeš mať takýto názor. :sweat_smile:

Tiež si myslím, že ak Max odíde, tak Charlesovi by to tam mohlo sedieť. Ferrari opäť ukazuje, že tam je niečo komplet zle už 20 rokov.

1 Like