Samozrejme, že má rovnakú, nesadli mu okruhy, to sa stáva
Nesadli mu okruhy…radsej chod spat
Piastri nemá to zavěšení co donesl McL do Kanady, s ním jezdí jen Lando
Rovnake nastavenie ocividne nemaju, mozno jeden z nich ani nema nastavenia ake mu vyhovuju.A mozno tomu druhemu sa lepsie nastavuje auto ked mu spravili zavesy na mieru.
Verstappen neni na PP s nejrychlejším autem? Co to je?!
Nechaj tak…je tu vela ludi co sa nevyzna a iba su chcu napisat koment…mozno to tak nevyzera ale ja mam Landa takisto rad len mi pride az trapne ako ho uprednostnuju…chapem ze je tam dlho a bol lojalny ale chudak Oscar…pritom je mozno lepsi material ako Lando…mozno inokedy v inom time
Variš z vody kamarát len pre antipatie. Ale to vieš. A o nastaveniach vies velke h.o.v.n.o tak ako ja. Peace✌️
Zábavné je, že tí, ktorí tu píšu o znižovaní výkonu auta OP McLarenom sú tí istí, čo popierali Helmutov gombík na Pereza a čo tvrdili, že RBR má obe autá s najnovšími dielmi  + butthurt aussie úderka, ale to je kategória sama o sebe. Dávam
 + butthurt aussie úderka, ale to je kategória sama o sebe. Dávam  za konšpiračné teórie. Btw už vám nabehlo 5G-čko na čipoch z vakcín?
 za konšpiračné teórie. Btw už vám nabehlo 5G-čko na čipoch z vakcín?
Jako leader prvnicka je odrovnany tlakem, souhlas autem to neni. Bude potrebovat hodne stesti.
Ukradol ten gombik Hornerovi?
Pozri si vysledky z minuleho roka. Minuly rok tu stratil Piastri sekundu. Spanok by sa zisiel skor tebe.
Špatný výkon. Nic víc.
MÁ. V MCL urcite. NETRÁP SA.
Keby sme isli podla tejto logiky tak aj v prvej polovici by vyrazne stracal…ci tam na minulom roku nezalezalo a dnes ano?
Já to neviděl, ale asi na něj taky doleha tlak.
Jo psal jsem to. Nezvládl tíhu okamžiku.
Minuly rok bol v prvej polke vyrazne blizsie k Norrisovi ako ku koncu sezony. Na tychto tratiach je Piastri slaby ako caj, cim skor sa s tym ako Norrisovi hateria zmierite, tym lepsie pre vasu psychiku.
Možná Max zvolil spíš nastavení pro závod na úkor kvalifikace, ale celkově to pole vypadá po kvalifikaci velice zajímavě.Uvidíme zítra. 
Myslíš tu sprint pole v Brazilii, kde pak ve sprintu pouštěl Landa?
Je fajn videt Lewise jak se culi do kamery, zitra podium