LIVE: Kvalifikácia na VC Mexika | Magazín F1 - F1online.sk

Samozrejme, že má rovnakú, nesadli mu okruhy, to sa stáva

4 Likes

Nesadli mu okruhy…radsej chod spat

1 Like

Piastri nemá to zavěšení co donesl McL do Kanady, s ním jezdí jen Lando

Rovnake nastavenie ocividne nemaju, mozno jeden z nich ani nema nastavenia ake mu vyhovuju.A mozno tomu druhemu sa lepsie nastavuje auto ked mu spravili zavesy na mieru.

1 Like

Verstappen neni na PP s nejrychlejším autem? Co to je?!

4 Likes

Nechaj tak…je tu vela ludi co sa nevyzna a iba su chcu napisat koment…mozno to tak nevyzera ale ja mam Landa takisto rad len mi pride az trapne ako ho uprednostnuju…chapem ze je tam dlho a bol lojalny ale chudak Oscar…pritom je mozno lepsi material ako Lando…mozno inokedy v inom time

1 Like

Variš z vody kamarát len pre antipatie. Ale to vieš. A o nastaveniach vies velke h.o.v.n.o tak ako ja. Peace✌️

3 Likes

Zábavné je, že tí, ktorí tu píšu o znižovaní výkonu auta OP McLarenom sú tí istí, čo popierali Helmutov gombík na Pereza a čo tvrdili, že RBR má obe autá s najnovšími dielmi :laughing: + butthurt aussie úderka, ale to je kategória sama o sebe. Dávam :+1: za konšpiračné teórie. Btw už vám nabehlo 5G-čko na čipoch z vakcín?

4 Likes

Jako leader prvnicka je odrovnany tlakem, souhlas autem to neni. Bude potrebovat hodne stesti.

Ukradol ten gombik Hornerovi?

2 Likes

Pozri si vysledky z minuleho roka. Minuly rok tu stratil Piastri sekundu. Spanok by sa zisiel skor tebe.

4 Likes

Špatný výkon. Nic víc.

4 Likes

MÁ. V MCL urcite. NETRÁP SA.

Keby sme isli podla tejto logiky tak aj v prvej polovici by vyrazne stracal…ci tam na minulom roku nezalezalo a dnes ano?

Já to neviděl, ale asi na něj taky doleha tlak.

2 Likes

Jo psal jsem to. Nezvládl tíhu okamžiku.

1 Like

Minuly rok bol v prvej polke vyrazne blizsie k Norrisovi ako ku koncu sezony. Na tychto tratiach je Piastri slaby ako caj, cim skor sa s tym ako Norrisovi hateria zmierite, tym lepsie pre vasu psychiku.

1 Like

Možná Max zvolil spíš nastavení pro závod na úkor kvalifikace, ale celkově to pole vypadá po kvalifikaci velice zajímavě.Uvidíme zítra. :wink:

Myslíš tu sprint pole v Brazilii, kde pak ve sprintu pouštěl Landa?:thinking:

1 Like

Je fajn videt Lewise jak se culi do kamery, zitra podium :crossed_fingers:

1 Like