LIVE: Kvalifikácia na VC Mexika | Magazín F1 - F1online.sk

Musíš šeptat jako já. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Se zavěšením dělaný na jeho potřeby a tlačenkou od Zaka, tak dobrý, konečně jim to vrací.

A co som napsal?

Lando skvely vykon a kolo :+1:
Ferrari prijemne prekvapilo.
Celkovo (asi az na Landa) tu vykony jazdcov kolisu kvoli trati a predvidatelnost/grip je asi ako hod kockou a preto sa stazuju a “trapia”, z cela najviac Oscar, ktory akoby sedel v inom monoposte, takto sa po vyse pol sezone neda stratit talent a prejav jeho monopostu je neuspokojivy. Pamata si niekto, ci mu po buracke v Baku menili sasi? Od Monzy kde ho potopili je to vysledkova slabota. Zvlastne…

Zajtra to moze byt rovnako zaujimavy start a zavod :slight_smile:

2 Likes

Zatím to není za body, ale moc hezky se na to kouká :smile: .

2 Likes

Zitra se muze stat cokoliv, vidim ze Oscar moc fanousku nema, kazdopadne bude to mit tezky a musi si to odmakat.

2 Likes

A vůbec, mějte se tady, zítra je taky den!

5 Likes

Ohledne tlaku je na tom nejlepe Lando, lovi Oscara tlaceny Emilem.

Zavod je zitra, stat se muze cokoliv.

Prost 85 pri prvnim titulu jako leader v posledni fazi sampionatu startoval casto ze stredu pole a koncil v poli porazenych, dostal kolo atd. motal se v tom jak Piastri. Kdyby Alboreto ve Ferrari nemel na konci spatnou techniku nevim nevim, podle toho vim ze stat se muze cokoliv.

1 Like

Asi myslíš dneska, zítra bude na závod dost pozdě :grinning:

A dlouhý 25 hodin. :blush:

2 Likes

Mozes mi napisat adresu do spravy v pripade ze to vyhra Oskara aby som ti mohol poslat vyhru?

1 Like

Metrika pri niektorych byva uplne odveci tempo v FP1, kde kazdy ma inak stoceny motor a inak natankovane.

Zakov gombik uraduje a tlaci Landa k titulu. Ako tomuto moze niekto fandit.

2 Likes

Napíšu, pokud vyhraje, pokud ne, tak mi pošli tvoji a pošlu flašku dle sázky🤝

Zajtra Charles all in do prvej zakruty a obaja aj s Landom rovno az na tribunu ako Perez pred 2 rokmi ci kedy. :sweat_smile:

2 Likes

Přeji ve snech krásné Landovské obrázky. :blush:

2 Likes

Jasne, McLaren nenosi vylepsenia, auto je teda stale rovnake ale Piastri zrazu jazdi druhu ligu, z nicoho nic mu prestalo sediet auto.

Vedenie v McLarene ma jasne stanovene, kto je ich hviezdicka

2 Likes

Dohodnute Honzi.

Nádhera, Lando.

5 Likes

Tie konšpirácie sú také trápne :grin: jednoducho mu to nejde, ani Landovi to nešlo až tak, akurát dnes vystrelil a sadlo mu to od začiatku víkendu a Oscar mal slabší koniec sezóny aj minulý rok a nemusia mať rovnaké nastavenie, tam tiež môže byť rozdiel

7 Likes