Musíš šeptat jako já. 
Se zavěšením dělaný na jeho potřeby a tlačenkou od Zaka, tak dobrý, konečně jim to vrací.
A co som napsal?
Lando skvely vykon a kolo 
Ferrari prijemne prekvapilo.
Celkovo (asi az na Landa) tu vykony jazdcov kolisu kvoli trati a predvidatelnost/grip je asi ako hod kockou a preto sa stazuju a “trapia”, z cela najviac Oscar, ktory akoby sedel v inom monoposte, takto sa po vyse pol sezone neda stratit talent a prejav jeho monopostu je neuspokojivy. Pamata si niekto, ci mu po buracke v Baku menili sasi? Od Monzy kde ho potopili je to vysledkova slabota. Zvlastne…
Zajtra to moze byt rovnako zaujimavy start a zavod 
Zatím to není za body, ale moc hezky se na to kouká
.
Zitra se muze stat cokoliv, vidim ze Oscar moc fanousku nema, kazdopadne bude to mit tezky a musi si to odmakat.
A vůbec, mějte se tady, zítra je taky den!
Ohledne tlaku je na tom nejlepe Lando, lovi Oscara tlaceny Emilem.
Zavod je zitra, stat se muze cokoliv.
Prost 85 pri prvnim titulu jako leader v posledni fazi sampionatu startoval casto ze stredu pole a koncil v poli porazenych, dostal kolo atd. motal se v tom jak Piastri. Kdyby Alboreto ve Ferrari nemel na konci spatnou techniku nevim nevim, podle toho vim ze stat se muze cokoliv.
Asi myslíš dneska, zítra bude na závod dost pozdě 
A dlouhý 25 hodin. 
Mozes mi napisat adresu do spravy v pripade ze to vyhra Oskara aby som ti mohol poslat vyhru?
Metrika pri niektorych byva uplne odveci tempo v FP1, kde kazdy ma inak stoceny motor a inak natankovane.
Zakov gombik uraduje a tlaci Landa k titulu. Ako tomuto moze niekto fandit.
Napíšu, pokud vyhraje, pokud ne, tak mi pošli tvoji a pošlu flašku dle sázky🤝
Zajtra Charles all in do prvej zakruty a obaja aj s Landom rovno az na tribunu ako Perez pred 2 rokmi ci kedy. 
Přeji ve snech krásné Landovské obrázky. 
Jasne, McLaren nenosi vylepsenia, auto je teda stale rovnake ale Piastri zrazu jazdi druhu ligu, z nicoho nic mu prestalo sediet auto.
Vedenie v McLarene ma jasne stanovene, kto je ich hviezdicka
Dohodnute Honzi.
Nádhera, Lando.
Tie konšpirácie sú také trápne
jednoducho mu to nejde, ani Landovi to nešlo až tak, akurát dnes vystrelil a sadlo mu to od začiatku víkendu a Oscar mal slabší koniec sezóny aj minulý rok a nemusia mať rovnaké nastavenie, tam tiež môže byť rozdiel