LIVE: Kvalifikácia na VC Mexika | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, ale pomohlo im, ze druhe kolo staval americky trener. Ale dobre vykony to boli tak ci tak, keby sa Moltzan v strmaku nepolozila, mozno mohla aj vyhrat.

1 Like

A co Vlhová? Závodí vůbec (návrat) nebo de facto konec kariéry?

Jako že jeli na Piastriho, a teď jedou na Landa? No má to jen ten háček že na Piastriho se cíleně nevyvinulo nic, nebo jsem si toho nevšiml. Ale to je obecný poznatek, jak jsem psal, neříkám že je to špatně a Lando tu sílu mít na své straně tým který dělá co chce má, dobře pro něj. I strategie si určuje, i kolegovi :stuck_out_tongue_closed_eyes: Piastri nemá takové pole působnosti, ten poslouchá, pomáhá, a když má pak pocit že by se něco mělo kompenzovat i jemu tak žebrá a tým ho zchladí :smile: Prostě vyvoleným je tam Lando, ty to víš. Na druhou stranu jisté důvody tam jsou, je služebně starší a navíc doma :man_shrugging:

2 Likes

Teraz zacala trenovat na snehu a mozno sa v priebehu sezony vrati. Ale uprimne si neviem predstavit, ze bude konkurencieschopna a ani mi nenapada ziadna lyziarka, ktora by po tak dlhom zraneni a dvoch operaciach dokazala nadviazat na svoju staru formu.

Zla spätna väzba na prednej naprave a stabilita su jednoznacne generalne slabiny. Myslim si, ze minimalne tieto dva vikendy by aj Piastrimu nove zavesenie pomohlo.

Třeba ten začátek byl po potřeby Piastriho. Však předcházející 2 sezony si proti nemu v podstatě neprdl a najednou byl stejný a lepší. Teď to je zase situace jako předchozí 2 roky.
Škoda, že start neuvidím. Od 20:30-22:30 jsem mimo telefon a internet. :frowning: :smiley:

Ani nevím co Vlhová, stále se potýká s nasledky po zranění? To už je zasah do 3 sezony, ne?

Ale ty prvky nebyly špatné, slovo “zlá” je trochu relativní, obecně žádný prvek není tak dobrý, aby nemohl být ještě lepší. Potom by fakticky žádný vývoj nereagoval na pilotovu zpětnou vazbu, což je absurdní, protože právě na ni reaguje. Norris a Piastri zjevně nereportovali úplně totéž, proto také OP zůstal u starší verze, protože ta nová něco přinášela Norrisovi, ale ne jemu.

To už ovšem spekuluješ.

Ano, v marci mala druhu operaciu a pred par tyzdnami zacala trenovat na snehu.

2 Likes

No ty sis začal, když jsi napsal, že na něho cíleně nevyvinuli nic. :smiley:

… s dodatkem, že jsem si toho teda nevšiml. Kdyby se Landovi jelo dobře, a Piastri chtěl podobnou změnu, jistě by dostal stejnou péči, nepochybuji. Nebo teda, trochu jo, už vzhledem k tomu jak k nim letos přistupují ohledně řešení Papaya rules, kdy musí šoupat nohama hlavně Piastri. Nebudeme se hádat, Lando tu službičku ve vývoji dostal, to víme jistě :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Bude muset jít do toho RedBullu. Tam dostane férovou šanci. :sweat_smile:

Místo Maxe, který půjde do Mercedesu? Jako může se to stát. Ale Piastri možná zamíří do toho Ferrari a Leclerc do RedBullu.

Místo Yukiho. Byla by to dobrá kombinace.

To jo, pro Tebe, jenže tam se rýsuje jiný osud, tak se uč mít Maxe rád :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Preco ale s tymto zavesenim jazdil len Norris a Piastri ostal pri povodnom, ked odstranilo slabinu auta? :thinking:

Nebude to nahodou tak, ze odstranilo / vykompenzovalo len slabinu Norrisa?

1 Like

Hezky si je tu srovnal do latě, když jsem tu nebyl, dobrá práce :smile:

1 Like

Chysta sa na Olympiadu

Dnes Max startuje mezi Russellem a Kimim. Může se tam skamarádit.