Fact checking som nerobil ale verim CANAL+
Tazke zufalstvo.
Fialovy minisektor nezahojil rany dnes?
to som zvedavy kde skonci buduci rok…
Body sú od dnes za kvaldu?
Už by mu tu měli nastavit cirkus hudbu při každým příspěvku, to co tu předvádí je všem k smíchu (až teda na jedno individuum, co ma stejný smýšlení)
Skladba prvních dvou řad je pěkná a řekl bych, že nikdo nemusí být nějak nespokojený. Sainz se vzhledem k své nelehké situaci překonává, je houževnatý, má vysokou morálku, pole position mu přeji. Max vzhledem k trablům Red Bullu dopadl dobře, popravdě řečeno jsem v první řadu nedoufal. Norris a Lec jsou, pokud jde o zítřejší výhru, taky ve hře, rychlost oba mají. Závod je otevřený, jasný favorit není, kdybych si měl vsadit, mírně na Ferrari, ale nechám se překvapit. Trochu se obávám, že Red Bull opět nebude úplně nejlépe ovladatelný, ale to už je fanouškovská záležitost. V první šestce bych za umístění v Q nekritizoval nikoho a vysloveně mě potěšil Gasly. Ale ona i sestava P7 - P10 si může gratulovat, takže projednou celá desítka OK.
Však Lando má slušnou pozici. Snad to mohlo být o fous lepší, ale nic nepřekonatelného. Jestli si ale Ferrari zachovaly formu z minulého týdne, tak Carlose nikdo nedohoní, co Charles, těžko říct. Na titul pro Landa už nevěřím, takže mi jeho pozice vůči Maxovi nepřipadá úplně relevantní, spíš by měl za sebou udržet Charlese.
Monackého princa udrží v pohode. A na titul to pri súčastnom nastavení Meku,Fia a pravidiel … nevidím ani ja to je jasné. Mne skôr príde smiešne glorifikovanie Maxa a zas zhadzovanie Landa ako to má miestna RB úderka vo zvyku. A pritom to že má Lando novú podlahu voči Piastrimu zahralo úplné h.o.vno. Keďze tam bola chyba úplne niekde inde.
Jak už jsem psal, Verstappen dá tuhle sezónu titul na Buttona.
Jinak LH dobrá volba s tím Ferrari pro příští sezónu.
P3 je paradoxně skvělá pozice v Mexiku. Lepší než PP.
Hlavně zvládnout první zatáčku, protože ta bude asi ostrá.
Velká část fanoušků chce změnu po dominanci Maxe, to je logické. Letošní titul pro Landa byl pěkný sen, ale reálné to moc nebylo. Zatím byl v šampionátu nejlíp šestý, pokud udrží vicemistra při zlepšené formě Ferrari, bude to výborný výsledek. Víc k tomu asi nemám co dodat .
To ano. Dnes si to už písal inde a pozrel som si dve velke ceny dozadu. Takže pohoda. Hlavne rozvahu a dobre si to zmenedžovať. A snáď to pôjde.
Nie sú, ale toto sú presne tie minisúboje, ktoré sú dôležité z psychologického hľadiska.
Keby to bolo opačne tiež by to bolo tak? Nemyslím. A uz sa prosím ťa neboj. Bude štvrtý titul to je isté. Veď som to stále písal že Mek to nedá. Ale buduci rok bude iná káva.
Zítra očekávám nudný závod.
Ja sa nebojím. A aj keby nebol, svet sa nezrúti. Len som čakal od Norrisa aj samotného McLarenu oveľa viac.
Norrisa som mal za budúceho top pilota a vždy som mu fandil aj spolu s Leclercom (z tejto generácie), ale tento rok som z neho veľmi sklamaný. Hlavne odkedy má najlepšie auto a čakajú sa od neho víťazstvá a stabilné výkony bez chýb.
Nabudúci rok to vidím na súboj Leclerca s Norrisom, ak sa RB nepreberie.
Ak si zklamanuý z Landa ok. Ja som sklananý z Maxa a asi viac ako ty z Landa ale to je ok. A to to mám doma pol na pol. Holka
je ultraz Red Bull. Ale stále mám pocit ktorý mi nikto nevezme že robíš z Landa úplne cielene ch.u.ja. Thats all priateľu. A si nemormálne útočný. Ale to asi nezmemím.
Tak aj ty si trochu nudný.
Konkrétne z čoho?
Na Landa pozerám ako na pilota, ktorý mal brať tento rok titul s tým autom, ktoré má k dispozícii. Keby to bol nejaký stredopoľový pilot, tak nie som tak kritický. No Lando víkend čo víkend chybuje. Nepamätám sa na jeden jeho víkend bez chyby. Ešte aj v Singapure to skoro 2-3x zahodil, pričom bol 20+ sekúnd vpredu a jazdil vyhliadkovú jazdu. Preto tá kritika. Keď nebude chybovať, nebude čo kritizovať a budeme môcť chváliť.
Rovnako som kritizoval Maxa v Baku, že bol biedny v porovnaní s Pérezom. Aj z neho som robil tým pádom chuya?
To už je úplná istota posledné 3 roky.