LIVE: Kvalifikácia na VC Mexika 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale v Mexiku je pry vyhodnejsi p2-3 rika @PUFF

Carlos dnes najrychlejsi a najmenej chyb, zasluzene vyjazdena PP.
Ci je to vsak na tejto trati aj vyhoda do zavodu, uvidime zajtra…
Snad to bude vyrovnany a napinavy suboj na cele.

3 Likes

este neskoncil, este sa len kvalifikoval.

1 Like

To záleží jak se tam na té rovince poskládaj :smile:

2 Likes

Pole je tu na prd. To vieme. Lando musí dôjsť pred Maxom. Ale za Carlosa sa teším.

1 Like

U Red Bullu jdou stelovat pedaly.

2 Likes

Jasny favorit mozno tak pre teba. Favorit bolo Ferrari, a McL a Red Bull su na podobnej urovni. A robit automaticke zavery z FP je dobry bullshit tiez. Ale tak aspon si priznal ze si hejter. Hejteri nehodnotia objektivne nikdy.

2 Likes

Myslíš, že se Max bude chtít poskládat do zatáčky, nebo to vezme, jak v Austinu?

Tohle bylo po 14 závodech.

1 Like

P8 by mal keby zvrzal druhy pokus. Posledneho Hulka som si nevsimol. V kazdom pripade asi isiel podobne ako Max viac na istotu. Tym ale nechcem povedat, ze Maxa nemusi zdolavat ak teda chce urdzat sance na titul. Body sa rozdavaju ale zajtra takze uvidime.

Sainz ho posle mimo trat, ten nema co ztratit.

Mas problem s ocami?

Je to tam napisane tak, aby ste aj vy, frustrovani jedinci, pochopili, ze ano mal dva pokusy, ale z prveho mu bol zmazany cas a tak de facto isiel na jeden (svojou vinou, napisem to explicitne to pre r3tardovanych) pokus, kde si nemohol dovolit zavahat.

Zas si nestastny z Alonsa, ze potrebujes rypat? Honkaj si svojimi frustratmi nad tym, ze Alonso mal fialovy nejaky nepodstatny minisektor a bude klud. :slight_smile:

2 Likes

…a taky má vylepšení které Perez nemá.

2 Likes

Tak jsem našel 15 závodů + nějaký Q sprinty.

1 Like

Q1 som nevidel a na Pereza sa ani nepytam, pokial ho RBR najneskor po sezone nevyhodi, tak asi ozaj sa bez penazi co idu z neho neobidu. Ak su za tym neni peniaze a uvidim ho na starte buduci rok vedla Verstappena, nenajdem slova.

U Piastriho ma viac zaujima, co skusal. Zla strategia? Timig vyjazdov? Ci to proste neslo? Miestami to vyzeralo, ze Norrisovi podkuri, ale takto sa to nerobi.

Sainz sa krasne ukazal, uvidime, ci to zajtra udrzi. Verstappen pekne na to, ze isiel pod tlakom jeden pokus(vlastnou vinou), myslel som, ze Norris da oboch, ale jemu by PP aj tak bola zbytocna. Vacsiu sancu ma asi z toho tretieho miesta.

4 Likes

4 Likes

A ako to suvisi s tym, ze Lando s nim opat prehral?

Už zas píše bludy, jako vždy? Chudák, mu zas praská cevka, že není Max první, tak musí kopat okolo a dělat z Maxe boha, i když si první pokus posr-al sám :smile:

3 Likes

To ma ako vazne takto?

A mighty Verstappen prohrál s končícím Sainzem.

5 Likes