LIVE: Kvalifikácia na VC Maďarska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

To ovoniavanie kvetov Alovi pomáha udržiavať sa v top forme.

Aspon mu minuly rok dopriali v GB vitazstvo. Co by za to dal Hulk, keby mu niekto doprial podium.:slightly_smiling_face:

Norris skvelo, Piastri nic moc.

dej mi Ala do top 3 a budu spokojený

Ja by som mu ho doprial, ale to mu asi moc nepomoze :grinning:

A potvrdí to na okruhu pro vyšší top speed pří■■■ víkend?

Inak v Q3 je teraz 7 rôznych tímov.

Jsem zvedavej jestli nekdo da 1:15

kup si f1tv pro a nebud zlodejska socka, ktora este verejne zobra s tym, ze chce kradnut

Hlavně Alfa hodně překvapila

1 Like

Tak ono Silverstone uz je podla mna celkom rychly okruh a tam Mclaren isiel viac nez dobre. Ale Monza je este o level vyssie, to je pravda.

Tak ja by som si vedel predstavit Hulka vo Ferrarku ako dvojka, ktora motivuje a pomaha jednotke a pritom ziska podium.
Teraz znova s tragickym Hassom sa dostal do Q3. To nie je nahoda.

1 Like

To je sice pravda, ale v pretekoch podla mna zaostava stabilne, naposledy bol od Hamiltona vykonnostne lepsi este v Miami a to uz je pomerne dlha doba. Potreboval by zvratit ten trend.

Ano, to pripustam a pravdepodobne to ovplyvnuje moju objektivitu (ved to je aj tak trochu sucast fandenia). Napriek tomu si myslim, ze Norris s McLarenom dosahuje velmi casto vysledky, ktore by som s tym autom nepovazoval za mozne, vdaka comu ma u mna velmi vysoky kredit.

2 Likes

lando skodaaaaaa

4 Likes

Hamilton dovidenia

1 Like

vedel som, že dnes budem znechutený tak aspon mám zarobené :ok_hand:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:goat: :goat: :goat: :goat: :goat: :goat: :goat: :goat: :goat: :goat: :goat: :goat: :goat: :goat:

2 Likes

Fuuuh, to bola riadne tesna kvalifikacia.

3 Likes

Bravo Lewis, výborný výkon!

1 Like

MERC je spať v boji o titul…