Jinak pokud se nepletu, vypadnutím Sainze v Q2 už zbývá jen Alonso který jako jediný byl ve všech kvalifikacích v Q3.
Viem, ale dokazuje to aspon konstantne.
Tak Carlos je už out, zatiaľ čo obe Alfy postúpili… Samozrejme dúfam, že v pretekovom tempe bude Ferrari rýchlejšie. Ale tam zase poserú taktiku.
Aspon to uz pochopili aj vo Ferrari a konecne urcili jasnu timovu hierarchiu. Nie ako minuly rok, kde nepochopitelne zvyhodnovali Sainza.
Carlos je pomalí sám o sebe. Ešte ako začal plakať. “Niekto traťové limity?”
Na kvalifikácie je to pokiaľ evidujem 5:6 a v šprintoch 2:0. Takže rýchlosť je OK.
Áno, problémom sú chyby a prekoučovanie situácii, to by som vytýkal.
Ale zvyšok je ako písal tu:
Vieš, že Teba vysoko uznávam, ale tiež evidujem, že srdiečko je viac u Landa. Asi kvôli McLarenu. Mať rovnaké výsledky on, napíšeš to miernejšie a máš preto viac pochopenia.
V každom prípade George sa musí vzchopiť, evidentne by potreboval coaching lebo rýchlosť má.
Ale zase niežeby sme to už nepoznali - okolo roku 2004 by podobne vyznievala debata okolo Alonsa a Raikkonena a dnes je to už uzavretá záležitosť.
Inak sa tesim, ze Mclaren potvrdil dobru formu aj na pomalom a technickom okruhu.
Klidne to muze byt tak, ze Red Bull s upgradem neuspel, proc by to melo byt jen o pneu, to se dozvime co nevidet…
To ovoniavanie kvetov Alovi pomáha udržiavať sa v top forme.
Aspon mu minuly rok dopriali v GB vitazstvo. Co by za to dal Hulk, keby mu niekto doprial podium.
Norris skvelo, Piastri nic moc.
dej mi Ala do top 3 a budu spokojený
Ja by som mu ho doprial, ale to mu asi moc nepomoze
A potvrdí to na okruhu pro vyšší top speed pří■■■ víkend?
Inak v Q3 je teraz 7 rôznych tímov.
Jsem zvedavej jestli nekdo da 1:15
kup si f1tv pro a nebud zlodejska socka, ktora este verejne zobra s tym, ze chce kradnut
Hlavně Alfa hodně překvapila
Tak ono Silverstone uz je podla mna celkom rychly okruh a tam Mclaren isiel viac nez dobre. Ale Monza je este o level vyssie, to je pravda.
Tak ja by som si vedel predstavit Hulka vo Ferrarku ako dvojka, ktora motivuje a pomaha jednotke a pritom ziska podium.
Teraz znova s tragickym Hassom sa dostal do Q3. To nie je nahoda.