Tak McLaren potvrdil nadvládu. Pokud tedy zase nečarovali se světlou výškou. Mají to dobře rozehrané, ale stát se může cokoliv. Max každopádně na číhané, ale moc šancí mu nedávám.

Písal si, že monopost nie je auto.
Aj velku cast volicov zaujima viac Fico ako Simecka, vyplyva z toho, ze je Fico lepsi politik?
Díky, ani to nebolelo ne?

Není no, ale jestli jezdíš monopostem a naložíš na něj i kočárek, tak klobouk dolů
No, Oscar sa prebral v hodine dvanastej. Ak zajtra nenastane totalna pohroma, tak by Max mal z boja o titul vypadnut, rychlost na suboj s McLarenmi tento vikend zdaleka nema.
Ale Piastrimu by to zajtra mohlo vyjst s vitazstvom, tak by to zostalo aspon trochu otvorene.
Pro tebe očividně jo
Ale ne, to jen vy jste k smíchu, pořád to nechápeš? Alonso sám o sobě je mi putna.
Stačilo napsat že Alonso vynuluje třetího týmovýho kolegu a to ve 44 letech.
Ještě se dozvím že je to ode mě sprostý to hajit. Taky pěkný.
Ale už je neskoro Bretnix
, Oscar sa mal zobudiť skôr alebo si nenechať ujsť vývoj auta landovým smerom (aj keď, už od základu to skôr sedí viac Landovi, ako Oscarovi, čiže sa s tým zrejme nedalo až tak veľa urobiť).
Brokoličák to získa a bude 
Lol, však to tu píšete vy, že auto = monopost, ne já 
A všechny jsou pro tebe, hogarku, ber to jako bonbóny.
Obavam sa, ze sa mozno prebral az po dvanastej. Ale ak sa mu podari potiahnut ten boj o titul do Abu Dhabi, tak je to uspech. Napriek tomu mam taky vnutorny pocit, ze by to bolo maximalne v duchu tejto sezony, keby sa zajtra Mclareny navzajom vyradili a Max doviezol domov vyhru. Hlavni funkcionari F1 sa za to musia modlit, to by bol pre sport iny gol.
Bez nejakeho konkretneho dovodu, jedneho z vas som si vypichol, ked mi tato hadka na urovni sedemrocnych deti zacala liezt na nervy. Ostatni zucastneni sa samozrejme mozu tiez citit osloveni.
Však Max schaluje Oscarův přístup v boji o titul, tak Max na to letos jezdecky nemá, tak by měl dopomoct Oscarovi k tomu, aby do AD šel bodově co nejblíž Landovi, torpédovat soupeře umí.
Jen zamlouváš to jak jsi k smíchu. Vždyť těma komentama k Alonsovi ukazuješ jen jak si z něho v perdeli 
Trebalo najať Masiho na posledné dve VC a hneď by mala Liberty Media šou, akú chceli
.
Tak sorry, že sem hajil to co jsem napsal a čím začala diskuze. Jasně že tu poznamku dostanu já…mně celkem vadí, když někdo píše naprostý nesmysly, který se vlastně ani nedají obhajovat.
Osobně zase tolik neřeším, kdo tím mistrem bude (fanouškovsky doufám, že Max, pokud ne Max, potom Oscar). Souhlasím, že pro Oscara je to už trochu s křížkem po funuse, Lando ví, že mu stačí i 2., resp. 3 místa. Přesto to pro něj bude trochu zkouška, bude jako šunka v sendviči svých konkurentů.
A ano, Oscar prohrál také tu zákulisní přetahovanou o vývoj vozu. Ale mohou ho mrzet i situace typu Baku, i pár bodíků, které mohl vyjet, by se mu hodilo.
O Monze raději ani nemluvím.