LIVE: Kvalifikácia na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

Tak McLaren potvrdil nadvládu. Pokud tedy zase nečarovali se světlou výškou. Mají to dobře rozehrané, ale stát se může cokoliv. Max každopádně na číhané, ale moc šancí mu nedávám.

3 Likes

obrazek

1 Like

Písal si, že monopost nie je auto.

Aj velku cast volicov zaujima viac Fico ako Simecka, vyplyva z toho, ze je Fico lepsi politik?

Díky, ani to nebolelo ne? :smiley: :clap:

2 Likes

Není no, ale jestli jezdíš monopostem a naložíš na něj i kočárek, tak klobouk dolů

No, Oscar sa prebral v hodine dvanastej. Ak zajtra nenastane totalna pohroma, tak by Max mal z boja o titul vypadnut, rychlost na suboj s McLarenmi tento vikend zdaleka nema.

Ale Piastrimu by to zajtra mohlo vyjst s vitazstvom, tak by to zostalo aspon trochu otvorene.

1 Like

Pro tebe očividně jo

1 Like

Ale ne, to jen vy jste k smíchu, pořád to nechápeš? Alonso sám o sobě je mi putna.

Stačilo napsat že Alonso vynuluje třetího týmovýho kolegu a to ve 44 letech.
Ještě se dozvím že je to ode mě sprostý to hajit. Taky pěkný.

2 Likes

Ale už je neskoro Bretnix :confused: , Oscar sa mal zobudiť skôr alebo si nenechať ujsť vývoj auta landovým smerom (aj keď, už od základu to skôr sedí viac Landovi, ako Oscarovi, čiže sa s tým zrejme nedalo až tak veľa urobiť).
Brokoličák to získa a bude :smiley:

1 Like

Lol, však to tu píšete vy, že auto = monopost, ne já :smiley:

2 Likes

A všechny jsou pro tebe, hogarku, ber to jako bonbóny.

Obavam sa, ze sa mozno prebral az po dvanastej. Ale ak sa mu podari potiahnut ten boj o titul do Abu Dhabi, tak je to uspech. Napriek tomu mam taky vnutorny pocit, ze by to bolo maximalne v duchu tejto sezony, keby sa zajtra Mclareny navzajom vyradili a Max doviezol domov vyhru. Hlavni funkcionari F1 sa za to musia modlit, to by bol pre sport iny gol.

3 Likes

Bez nejakeho konkretneho dovodu, jedneho z vas som si vypichol, ked mi tato hadka na urovni sedemrocnych deti zacala liezt na nervy. Ostatni zucastneni sa samozrejme mozu tiez citit osloveni.

3 Likes

Však Max schaluje Oscarův přístup v boji o titul, tak Max na to letos jezdecky nemá, tak by měl dopomoct Oscarovi k tomu, aby do AD šel bodově co nejblíž Landovi, torpédovat soupeře umí.

2 Likes

Jen zamlouváš to jak jsi k smíchu. Vždyť těma komentama k Alonsovi ukazuješ jen jak si z něho v perdeli :smile:

2 Likes

Trebalo najať Masiho na posledné dve VC a hneď by mala Liberty Media šou, akú chceli :smiley: .

Tak sorry, že sem hajil to co jsem napsal a čím začala diskuze. Jasně že tu poznamku dostanu já…mně celkem vadí, když někdo píše naprostý nesmysly, který se vlastně ani nedají obhajovat.

2 Likes

Osobně zase tolik neřeším, kdo tím mistrem bude (fanouškovsky doufám, že Max, pokud ne Max, potom Oscar). Souhlasím, že pro Oscara je to už trochu s křížkem po funuse, Lando ví, že mu stačí i 2., resp. 3 místa. Přesto to pro něj bude trochu zkouška, bude jako šunka v sendviči svých konkurentů.

A ano, Oscar prohrál také tu zákulisní přetahovanou o vývoj vozu. Ale mohou ho mrzet i situace typu Baku, i pár bodíků, které mohl vyjet, by se mu hodilo.

O Monze raději ani nemluvím.

1 Like