Ano, aj ked vyhra, bude to riadne strmy kopec na zdolanie. Keby bol v takej bodovej situacii pred poslednymi pretekmi Verstappen, tak by to bolo otvorenejsie, lebo by situaciu mohol zamotat aj nejaky strategicky lapsus zo strany McLarenu. Ale pri suboji dvoch jazdcov z toho isteho timu strategia suboj pravdepodobne nijako neovplyvni. A stiahnut 17 bodov bez strategickej pomoci, to sa naozaj bude hrat len o to, ci sa Lando nerozsype a nechybuje.
Ja by som sa na mieste Liberty nad nejakou manipulaciou zamyslal. Len si to predstav, ak by sa Mclareny zrazili - to by znamenalo v Abu Dhabi tesny boj o titul troch jazdcov. Do toho by si mal uzasny pribeh o tom, ako jasny favorit zahodil obrovsky naskok, to ludia miluju. Dalej by si mal aj bratovrazedny konflikt v Mclaren. To je lepsie nez akykolvek scenar z Hollywoodu.
Ono, Maxovi bude stačit dojet v pohodě třetí, pokud pak přijde opět dvojitá diskvalifikace 

cena za to, že i bez nových pneu startuje v top 10 
Človek Ti iba v dobrom niečo upresní a Ty to automaticky berieš ako útok. Si na seba veľmi háklivý.
Já to neberu jako útok, jen v kontextu mi to vyznělo … jak vyznělo, nechme to být. Hezký večer 
Nebo zustane stat na trati, nekdo ho polibi a poleti atd, ne ze bych mu to pral, stat se to muze kazdemu.
Este vacsia sranda by bola, keby diskvalifikovali iba Norrisa. To by som Mclarenu aj vyslovene prial za tie nezmysly, ktore pachali s papaya rules.
No McLaren je schopen udělat strategický lapsus i ve vlastním teamu. Pokud Oscar vyhraje a dejme tomu dá Max Landa, tak sem zvědav jestli McLaren případně prohodí pozice v posledním závodě, kdy team pokazí Oscarovi zastávku a Lando se před něj dostane na první místo a oni přikážou Landovi vrátit pozici Oscarovi a dát mu titul mistra světa.
To by mě zajímalo i víc než případný Maxův titul.
Této notoricky profláklé skupince se dá jedině vysmát, případně ji infantilizovat, protože nic jiného tu nejde. Obešli bychom se bez toho, ale problém je v reaktivitě této skupinky na každou nedostatečně pochvalnou zmínku o Alonsovi. Ale přiznávám se k jisté míře sklonu k ironické provokaci, když na to přijde, jakkoli si daná skupinka vystačí s kýmkoli, kdo je zrovna po ruce, u Alonsa se tu už pohádala, co se pamatuji, i s @Arafinwe, a to je co říct.
Uplně nerozumím tomu že se na to Alonsovo auto zblízka kouká až teď, teď už je to uplně o ničem ne?!

Mě tak svrbí prsty na to udělat referenci na tvojí poslední kontroverzi 
Samozrejme, ze v takej situacii neprehodia pozicie.
Ty už jen šoupej nohama, jsi štamprdle od konce večera 
Pěkná kvalda, takhle by mohl skončit i závod. A pak souboj v Abú.
No abychom se nedivili. Já a nejen já, bych si také nikdy nemyslel, že přehodí pozice za zpackanou zastávku v boxech.
A teď mě došlo, že jsou povinné dva pitstpopy. No tak to mají sakra příležitosti něco zvrzat.
Alonso hezky
jako obvykle.
Asi se budeme dívat jen v sobotu 
Lando zítra vyhraje a můžou si Piastriho rovnou vzít.