Ja neviem, ale špinavý vzduchu je hrozný u GE áut. https://x.com/Cl16__FanpageFr/status/1933996414364696738?t=pEcIzYHG1SYRYoeAdtA7kw&s=19
Russell by si měl užívat PP místo keců. jak si narozdíl od někoho může dovolit trestný body
V piatok povedal este toto:
„Som si istý, že do kvalifikácie naberiem rýchlosť. Či budeme konkurencieschopní, je druhá otázka. To zistíme, ale som si istý, z osobného hľadiska to bude z mojej strany stopercentné,“ uviedol Charles.
Jednoznacne to z jeho strany nebolo 100% a ukazal,ze mu tych 100 minut treningu chybalo. Dokazal len,ze zacina mat len velke reci a ked treba dorucit vykon,tak skutek utek.
Doslova od dobrého času v Q ho delil jeden zle postavený nováčik v zatáčke, ale okej.
Hadjar neudělal nic špatně. Nemůže za to, že se Charles nechá tak lehce rozhodit.
tak, ze si to lepsie naplanuje?
Tak za toto zodpovedá 100% tím. Jazdec nevie kde je na trati aké auto. V R sa stihne pozrieť na obrazovky, ale kde v Q spomalíš?
Podle mě se Leclerc jen vymlouvá, že byl zpovykaný.
v druhom pokuse mal leclerc smolu na premavku, ale proste mal mat zajazdeny lepsi prvy pokus aspon na top 5
To je neskutočné tieto tvoje výhovorky.
Piloti v rýchlom kole bežne takto obiehajú.
Ty si fakt na smiech. Sorry, máš často fajn príspevky ohľadom techniky a info o Ferrari, ale pokiaľ ide o Leclerca keď urobí chybu, tak si kráľ klaunov.
Neber to osobne. Pri iných témach si úplne v pohode.
Z pohladu Antonelliho ako 18 rocneho novacika mozno, ale stratil na Russella pol sekundy a ta trat ani nie je dlha. Z novacikov voci kolegovi tentoraz stratil najviac. Z pohladu mercedesu je to - ako sa to hovori - growth pains ?
Nebuď kyselej.
P4 je krásné.
-
Russell perfektne.
-
Verstappen perfektne.
-
Piastri vzhľadom na možnosti auta asi priemer, auto asi malo na viac, v druhom pokuse Q3 sa zlepšil menej ako Max s Georgom, od ktorých je v kvalifikáciách pravidelne slabší
-
Antonelli pomerne bieda, pol sekunda je veľa na to aký to má byť supertalent
-
Hamilton má šťastie, že Leclerc to pokazil, inak by tiež dostal slušne naložené
-
Alonsa aj ťažko hodnotiť keď ho poriadne nie je s kým porovnať, keďže kolega je hobby driver, považujem za solídny výkon
-
Norris opäť tragédia, opäť zrútenie pod tlakom, keď mal dokázať, že je lepší ako Piastri. Mám ho rád, ale jazdí strašne, chyba za chybou každý víkend
-
Leclerc podobná tragédia ako Norris. Takéto veci sa jemu dejú tak často, že už to nie je náhoda. V špinavom vzduchu jazdí každý, takže sú to len výhovorky. Po nehode v FP1 ide aj toto za ním
-
Hadjar opäť najlepší nováčik
-
Albon prekvapivo nízko, Williams nejako odišiel medzi piatkom a sobotou
-
Tsunoda jazdí presne to isté čo Lawson. Mal ostať Pérez, výkony by boli podobné a navyše Slimove milióny
Druhý najväčší rozdiel tento rok medzi 1. a 2. miestom v kvalifikácii?
Russell super, Verstappen a Antonelli tiež. Mclaren slabšie a Ferrari sklamanie. Vzhľadom na Verstappenove sťažnosti na auto, je prvá rada úspech. Ale to je už jeho taký kolorit. Sťažnosti na monopost počas tréningov a potom útok na PP.
Nevravím, že toto nejde za Leclercom ale čo presne znamená “tak často”, tento rok prvýkrát ?
Chcel by som sám vidieť telemetriu, akože určite nesir časť vinny, ale tím by ťa nemal dostať fo takejto pozície
Antonelli stale jezdi za Promiseland. Keby ktokolek iny stratil na kolegu v Q pol sekundy tak na 100% nenapises
to plati len vtedy ked sa na to pozeram tak, ze jazdi chlapec medzi chlapmi.
Zase je potřeba dodat, že je to jeho první sezóna a jede poprvé v Kanadě. Výkon je dobrý, nedělal bych z něho Tsunodu