LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

Ano přesně tak , nevadí

A Sainz opat za Albonom a pravdepodobne aj s penalizaciou.

1 Like

Já je mám docela ráda, ale tohle je úplně mimo. Je to škoda, ale nic hrozného a tu výměnu to naopak potvrdilo.

Nechapem preco sa Hamilton sere. Ved mu o nic uz neslo.

Bearman a Hadjar skvelo zvladli Q2.

2 Likes

Yukiho jízda byla špatná.

2 Likes

No chtěl zajet lepší čas, od toho tam je ne? :smiley:

2 Likes

Hlavně, aby z toho neznervózněl do budoucna, ale to už musí při svých zkušenostech zvládnout. Zatím to vypadá, že to půjde.

1 Like

Už jsem to tu psal několikrát, Král a Eisele komentáři ukazují, že jejích znalosti o F1 jsou velice malé (povrchové). Na masu při komentování to možná stačí, ale pro zapálené fandy je to týrání tohle poslouchat

2 Likes

Keby ten Red Bull nebol na patnastom mieste, tak by to aj stalo za pochvalu. Takto je to len smutne, pre oboch…

Já nemám zaplacenou TV, tak to sleduju na nějakém pirátskému streamu.
Takže o ty dva přicházím :smile:.

3 Likes

v rb su zatial celkom na smiech s tym druhym autom
cunoda za lawsonom :slight_smile:
aj ked treba uznat, ze je uspech, ze postupil do Q2 :slight_smile:

Jukimu posledny pokus Q2 nevysiel, skoda, v Q1 nebol daleko od Maxa a obaja jasne pred VISA, v zavode to tak bude tiez…
Nakoniec zla pozicia, ale stale pre RB dvojku lepsia nez uvodne VC, celkovy dojem nie je zly, s vymenou urobili dobre.

2 Likes

Přišlo mi, že netrefili časování a v prvním sektoru se mu tam pár aut připletlo (ne vyloženě na impeding, ale zpomalilo ho to). Druhý sektor slušný, třetí asi mohl lépe, ale nejvíc ztratil hned na začátku.

Ale za mne to není na úplně první Q v RB zas tak zlé.

Co je mimochodem hodně pozornosti je to, jak v RBR překonal celkem jasně Hadjaar Lawsona, otevřeně si myslím, že Liam toho má k přemýšelní o poznání víc, než Juki.

3 Likes

S tím Q2 mluvíš o Tusnodovi nebo Lawsonovi?

Obe Ferrari proc vyjizdeli, nemuseli.

V treningoch aj v Q1 to bolo dobre.

Priprava na Q3. Tipujem, ze mali obute pouzite pneumatiky.

1 Like

Yuki hodne slabej, prislo na noze tak nic. Meli by mu postelovat omezovac, to mu zase utahli moc.

o cunodovi, predsa len druhe auto rb nedokazalo v prvych dvoch pretekoch postupit do q2
cize cunoda je urcite lepsi ako lawson, ale s tym druhym autom rb je fakt nejaky problem