LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

Pretacave auto silne na predku je najrychlejsie. Keby to auto bolo lepsie ovladatelne pre druheho pilota, teda menej zatazene na predok, tak je automaticky pomalsie. Druhy pilot by bol mozno trochu rychlejsi, lebo by mu viac veril, ale stale by bol za Maxom, ktory by bol pomalsi oproti tomu, ked je auto extremne.

Ale toto je scenar uz od 2019, kedy este ani nahodou auto nebolo takto na Verstappena a uz vobec nie na zaciatku sezony 2019, 2020, 2021 a ani 2022.

1 Like

Takze Horner mluvi pravdu jo? To je mi ale obrat.

4 Likes

Ok, tak to bude lepší :slightly_smiling_face:

3 Likes

Taky zírám. Ještě včera byl Horner nejméně důvěryhodná osoba na světě a nedalo se mu věřit ani pozvání na skleničku pro osobu ženského pohlaví, a dneska tu jeho největší kritikové citují jeho bezděčnou poznámku, která přitom nekoresponduje s tím, co tvrdí samotní inženýři.

2 Likes

na hrade je len jeden kral a sasa momentalne robi Juki.

Yuki určitě mohl být lepší.
Teda samozřejmě, když byl Maximus na pp.

Výherní tiket. Nemusíš děkovat.
Děkuj bohu.

https://www.chance.cz/tiket?idu=-1035379540&idb=-11&hash=b172bdc8

1 Like

toto ja nerobim. nic by ma na tom nebavilo.

Jojo, tutovka. Prosím ať to nemusím vše datlovat, hoď mi to tam za 500, pak mi pošleš výhru :muscle: Díky moc :+1: S Tebou vážně prachy ležej na chodníku :open_mouth:

2 Likes

:+1: :+1: :+1:

151515

1 Like

Ano Jukimu nevyslo kolo v najhorsi mozny cas. Do Q3 to mohol dat, ale na viac ako nejake 7. miesto asi nemal.
Celkovo sa mi zda, ze Hadjar rastie. Juki je urcite lepsia volba ako Liam. Liam ma pruser.

2 Likes

Tak nebylo to jen o jednom kole.

Po prvním pokusu byl 14.
Po druhým pokusu byl 15.

Takže nelze mluvil o smůle, že by se třeba špatným druhým pokusem propadl ze 7 místa mimo top10.

Hadjar byl rychlej i v F2, akorát to je blázen. Vždycky mu přeskočí.

Ale jako za mě, myslím že Cunoda odstupem od Maxe slušně. Na to že to bylo poprvé v tom týmu. Zase jel doma, no počkejme si ještě. Podle mého půjde dopředu.

co ja viem. jeho Q1 maximum bolo lepsie ako Q2 maximum. Jemu chyba seat time v aute. Dnes to v podstate dal na urovni toho co ukazoval Perez minuly rok. Da sa cakat, ze sa este o nieco zlepsi.
Na druhej strane nevieme co mal pod kapotou. Mozno honda tlacila na to aby Juki spravil lepsi vysledok a obetovali zivototnost motora. V kazdom pripade bola to jeho prva kvalifikacia za redbull a podal lepsi vysledok ako sa doteraz podarilo Liamovi. Horsi snad nebude.

1 Like

Především uvidíme, nakolik se bude Yukimu dařit prodírat polem a ukousnout nějaké body. Pokud by dojel na trochu lepších bodech, možná to bude pořád propadák vůči Verstappenovi (Gasly dostával sodu i za P6), ale momentální referencí, která vyhodnotí smysluplnost jezdecké rošády u Red Bullu, je Liam Lawson a skutečnost, že žádné body nedovezl.

Poprvé tam je, ale poprvé s nima určitě nejezdí. Najezdil tam toho dost v rámci různých testů atp.
Ještě, kdyby tam byla jiná PU, tak samozřejmě, ale PU je stejná.

Yuki tam je 5 rokem, takže na něj musíš být přísnější obzvlášť, když byl kolega na pp.

Nebudu přísnější, vždyť je malinkej :smiley:

2 Likes

Ale pěkně podlej, jak podtrhnul Liamovi tu židli. Líbí se mi. :sweat_smile:

2 Likes

Aj tu na fóre jeden taký, ktorého

čítať také nezmysly. Včera tu táral

Opäť klamal, lebo v skutočnosti

Keby si vedel koľkokrát sme mu už písali, aby sa nestrápňoval a nedával sem hlúposti. Ale on si aj tak ide ďalej svoje. Eisele a Král sú oproti Hellhogr úplná špi.ca.

dobry den ​

2 Likes