LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

A Čině to odpustíš taky skrz vstávání?

Este raz. Ked si tu kvoli F1, naco reagujes na take veci ako je tato anketa? Vcera si sa zahral na mrtveho chrobaka, ked som sa ta pytal na Tripera, tak znova: preco riesit uzivatelov a ich problemy s inymi uzivatelmi, ked si mi napisal, ze si tu kvoli Formule 1?

Vychadza mi z toho, ze si zasa klamal cele forum a si tu preto, aby si riesil prispievatelov, nie F1.

Gratulace na Slonvesko. Dílo dokonáno. :slight_smile:

2 Likes

Ježko je to v p…i :sleepy::sleepy::sleepy:

3 Likes

To nezostarlo dobre

Nevadí. Sice to bude běh na dlouho trať, ale bude lépe.
Je potřeba zlepšít školství a edukaci. :slight_smile:

ked si budujes 16 rokov volicsku zakladnu, neni sa co divit :smiley:

Netušil som, že si tak škodoradostný. :slightly_smiling_face:

Já vlastně ani nevím, kdo je kdo.
Ale dělal jsem si kalkulačku a vyšel mi na 80% Korčok, tak jsem fandil jemu. :smiley:

1 Like

To aj ja a vidíš ako to napokon dopadlo. :neutral_face:

Nestačí, že Fico je aj s ďalšími ko​kotmi v koalícii, ale ešte k tomu ako bonus budeme mať teplého prezidenta do pi​če :slightly_smiling_face:. Som nasraný.
Zase budete mať vedľa v Česku dôvody si z nás kvôli týmto veciam robiť srandu.

1 Like

v cesku sa nezije o moc lepsie Explo, uprimne :smiley: :smiley:

A ty chces koho za prezidenta ? :smiley: Vsak kazdy co sa dostane za premiera, zacne dosadzovat svojich ludi na klucove pozicie a potom rabuju z pokladnicky… co tam po ludoch, ved chudobni boli vzdy a aj budu… a s prezidentom je to to iste, je to len postavicka na hrade…

O niečo lepšie myslím hej, lebo ste o niečo viac západne + počet obyvateľov a ďalšie faktory,
ale ja sa snažím zostať verný Slovensku. Tu mám zázemie, rodinu, kamarátov a mám to tu rád.

1 Like

no jo, to je na tom to najhorsie, ze je teply…

Že je teplý je asi jeho nejmenší problém. :smiley:

Ale můžeš bydlet u mě jestli chceš. :slight_smile:

2 Likes

Nepísal som, že najhoršie je, že je teplý.

toto je komentar na zamyslenie

2 Likes

Díky za ponuku. Ak by náhodou Putin v budúcnosti obsadil Ukrajinu, čo sa dúfam nikdy nestane, tak Ťa budem kontaktovať tu na fóre a pár nocí by som u Teba teda prespal, pokiaľ si nenájdem nejaký nájom. :grinning: