raz to uz urobili, ale treba uznat, ze vtedy na to mali opravneny dovod
Este my slovaci mame jeden faktor na zajtra. Nie len ze je f1 o 7.00 ale dneska sa voli prezident. Dufam ze mi nebude zle ked vstanem
No to teda prr. Jestli myslis Pearl Harbor, tak to se s timhle neda srovnat. Jako chapu ze 2000 obeti je duvod vyhlaseni valky, ale tohle? Tady jsou miliony obeti. Tady nejde o smrt v boji, to je svym zpusobem cestna smrt.
Tohle je muceni. Musim trvat na vysetrovani pod zastitou OSN a Komise pro ekologicke pestovani narcisek za severnim polem. Jako predsedajiciho bych videl pana docenta Kvetoslava Pestika a prisedici pani profesorku Vilheminu Semennou.
Priprav sa radsej, ze bude
A to zase jo, jen jim dej! Strašně ráda bych Tě podpořila, ale sorry, mám něco důležitého na práci a ani minutu volnou .
jj venuj sa rodinke to je najviac, pekne si pospi rano xd
radsej si nerobim nadeje, vlastnem ani neviem kedy si prvykrat pozriem vysledky
Ale to já se ráno podívám, to zase jo. Ale @tiMur nepodpořím v boji proti Japonsku, na to se necítím .
Takovej zákeřenj útok od tebe a proč? zase zbtečný. Navíc to byl včera a předevčerem ježek, co psal, abych vypadl z fora. Takže zase tu začínáte vlny a zase vám to ani nesedí. Já myslím, že už ty vyjevy stačily ne?
Preco zas rypes a nenechas to tak? Hedgehog otocil list a zacal dnes nanovo a co zbezne vidim, normalne diskutuje. Naco to riesis? To je to tvoje “ja som tu kvoli F1”?
Laskavo to nechaj tak a bud rad, ze je tu klud, dobre?
Hele já jsem tu anketu ohledně ježka nevytvořil, já jsem tu v klidu diskutoval. Pak tu přijdu a koukni co zas timur musel sem hodit. Se zeptej jeho, proč měl tu potřebu. Taky si myslím, že to bylo od něj zbytečný
Tak co se týče zítřejšího závodu, tak pravděpodobnost deště klesají, takže můžeme očekávat suchý závod s min 2 pitstopama
Evap je stalica, o fandeni nas moze skolit
Zbytocny koment hogar kazdy pochopil ze timur to napisal s nadsazkou zas mas iq konika dneska
Ne, ja stale chcem aby vypadol
no prosím, vyháněč ježek, teď už si to můžeš připosvat k sobě
chceš poměřovat IQ místo pindíků jo? se zase nějak rozjíždíš, radši takovou energii nech na závod
Ja zajtra nezavodim ale
To je chyba, měl bys
Ja to chapu. Neva ponesu ten prapor sam. Jestli to bude zejtra fobrej zavod, tak jim odpustim. Ale beda.